Nova NZXT H7 linija kućišta dolazi u više verzija koje će zadovoljiti svakog kupca

Nova NZXT H7 linija kućišta dolazi u više verzija koje će zadovoljiti svakog kupca

NZXT ima vrlo prepoznatljiv dizajn svojih high-end kućišta koja sad dobivaju novu iteraciju, no zadržavaju prepoznatljiv dizajn. 

H7 serija dolazi s poboljšanim termalnim performansama, točnije povećan je protok zraka u uwsporedbi s prijašnjim modelima, uključujući do tri ventilatora na krovu kućišta sa podrškom za do 360 mm hladnjacima. Šire kućište koje podržava vertikalnu instalaciju grafičkih kartica (dodatak se prodaje zasebno) omogućuje dovoljno prostora za instalaciju 140 mm ventialtora sa svih strana kućišta.

Od ostalih detalja, kućište ima povećane kanale za kablove kako bi se instalacija učinila još jednostavnijom i urdnijom, a sve je podržano tool-less dizajnom za otvaranje kućišta i jednostavniji pristup hardveru za inspekciju kvarova ili jednostavno čišćenje. Kućišta će naravno dolaziti u nekoliko verzija kao i boja, a svatko može naći optimalan izgled za sebe.

Kućišta se dijele na tri modela: H7, H7 Flow i H7 Elite. Svi donose atraktivno RGB okruženje koje će pogotovo doći do isticanja u bijeloj verziji kućišta. Standardni H7 model dolazi sa prekrivenom prednjom stranom za čisti dizajn koji će svakako naći dobar dio publike, no ima limitiranu propusnost zraka pa ga ne savjetujemo za buildove koji koriste puno high-end komponenti, a korisnici žele maksimalne performanse. 

 

h7 nzxt w

Za takve korisnike tu je H7 Flow verzija koja ima perforirani prednji panel sa boljom propusnosti zraka i samim time boljim termalnim performansama za high-end komponente. Svakakos avjetujemo da nabavite tri 140 mm ventilatora s prednje strane kako biste i iskoristili ovakvo kućište za optimalni flow svježeg zraka bez brzih okretanja ventilatora kako bi sve također radilo tiho.

Na kraju tu je još H7 Elite verzija koaj prednji panel mijenja kaljenim staklom. Kaljena stakla su zatamnjena kod crnih verzija kućišta, dok bijeli modeli imaju čista stakla. Elite model ponovno ima limitiraniju porpusnost zraka koju će tek trebati testirati, no zato već sprijeda dobivate tri 140 mm ventilatora sa RGB osvjetljenjem. Tu je i njihov CAM RGB Fan controller za upravljanje svom rasvjetom i ventilatorima na kućištu.

CIjene za standardnu i Flow verziju je jednaka, oko 130 USD, dok ELite verzija košta 200 USD. Za vertikalni držač grafičke kartice traži se dodatnih 80 USD, a odvojeni RGB kontroler ventilatora može biti vaš za 35 USD. Očekujemo da će cijene ipak dodatno porasti jednom kada se nađe na našem tržištu.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Nova NZXT H7 linija kućišta dolazi u više verzija koje će zadovoljiti svakog kupca - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.