Samsung predstavio nove preklopne mobitele na Unpacked eventu u Zagrebu

Samsung predstavio nove preklopne mobitele na Unpacked eventu u Zagrebu

O novopredstavljenim mobitelima znamo već gotovo sve, no jedino hands-on iskustvo može zaokružiti vaš dojam ovakvih uređaja.

Samsung je sa svojim eventom u HNK-u predstavio nove Galaxy Z Fold4 i Z Flip4 preklopne mobitele koje je bilo moguće i isprobati, uz naravno popratni sadržaj. 

 

Unpacked 4

Osim novih mobitela tu su bile i nove Buds 2 Pro in-ear slušalice od kojih očekujemo odlične performanse s obzirom na svu najavljenu trehnologiju koju su uspjeli uguratui u tako mali uređaj. Uz slušalice (i naravno mobitele) možete kupiti i nove Galaxy Watch5 satove koji dolaze u dvije verzije koje se najviše razlikuju po trajanju baterije i samim time veličini.

 

Unpacked 2

Novi Fold4 i Flip4 dobivaju odlične performanse zahvaljujući Snapdragon 8+ Gen 1 čipsetu, imaju vodootpornost kao i klasični mobiteli, a mogu se iskoristiti na potpuno nove i zabavne načine, ako ste spremni razmišljati van standarda.

 

Unpacked 3

Unaprijeđene su im i kamere, a novi Android 12L zajedno s optimizacijama OneUI-ja obećavaju još bolji rad na velikom ekranu iako ćemo i sami tome posvjedočiti na testu.

 

Unpacked 5

Novi mobiteli sada se mogu kupiti, a za detaljne recenzije svakako pratite naš portal za mobilne uređaje kako biste pročitali i detaljnu recenziju.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung predstavio nove preklopne mobitele na Unpacked eventu u Zagrebu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.