IFA 2022: Motorola je na sajmu izložila svoju mid-range ponudu s najavom o dolasku flagship uređaja

IFA 2022: Motorola je na sajmu izložila svoju mid-range ponudu s najavom o dolasku flagship uređaja

Šetnjom po IFA sajmu u gaming odjelu naletjeli smo na velik Lenovo/Motorola štand sa selekcijom Legion laptopa, monitora i gotovih računala, a Motorola je izložila svoju ponudu mobitela.

Riječ je o mobitelima koji su izbačeni na tržište u zadnjih par mjeseci, a donose zanimljive specifikacije po atraktivnim cijenama. Modeli počinju od Moto g32 modela, preko g42, g52 te g82 verzija, koje cilajju razne cjenovne skupine. Na kraju tu je i edge 30 koji smo i sami testirali.

 

moto 2

Svi modeli dolaze sa velikom 5.000 mAh baterijom te brzim punjenjem od 30 W. Koriste se štedljivim mid-range procesorom Snapdragon 680 tako da lagano možete, ovisno o vašem korištenju, očekivati i do dva dana trajanja baterije bez problema. 

Mobiteli počinju sa 4 GB RAM memorije i izborom od 64 ili 128 GB pohrane, a tu su i opcije sa 6 GB RAM memorije za one koji koriste zahtjevnije aplikacije. Svi koriste aktualan Android 12 sustav, no planira se prelazak na Android 13 jednom kada bude spreman. Podsjetimo, Motorola koristi čisti Android sustav bez puno bloata što mobitelima osigurava brz i nesmetan rad svim korisnicima.

 

moto 3

Početni model g32 već ima FullHD+ zaslon od 1080 x 2400 piksela. Koristi IPS tehnologiju i brzinu osvježavanja od 90 Hz za osjetno glađi dojam kod scrollanja kroz sustav, kao i gaminga. Ostali modeli, Moto g42 i više imaju AMOLED zaslone, no svaki jači dolazi sa bržim osvježavanjem od 60, 90 te 120 Hz. Moto g82 na kraju dobiva i Snapdragon 695 5g čipset kako bi mogao podržati brzi AMOLED zaslon, a tu je i opcija sa 8 GB radne memorije.

 

moto 4

Bez obzira za koji se model odlučili, dobivate glavnu kameru od 50 megapiksela koja može povezati susjednih 4 piksela za dobivanje manje slike, no sa boljim performansama u lošijim svjetlosnim uvjetima. Druga kamera je ultraširoka, idealna za slikanje dnevnih pejzaža, a treća Macro kamera omogućuje oštro slikanje manjih predmeta kojima se možete uistinu približiti i dočarati ih u novoj dimenziji.

Na štandu nam je spomenuto i da uz izloženu mid-range ponudu možemo očekivati flagship modele u skorije vrijeme koje ćemo svakako i testirati.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

IFA 2022: Motorola je na sajmu izložila svoju mid-range ponudu s najavom o dolasku flagship uređaja - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.