QD-OLED tehnologija uskoro i u 49" super ultra-wide verziji

QD-OLED tehnologija uskoro i u 49" super ultra-wide verziji

MSI je najavio lansiranje projekta "491C", monitora sa super ultra-širokim omjerom dijagonala i 49" dijagonalom. Od najavljenih specifikacija ističe se QD-OLED tehnologija.

Na tržištu imamo svega par modela ovih dimenzija, no kada na njemu zaigrate kompatibilne igre, više se nećete htjeti vratiti na staro. Novi MODEL dolazi nam od MSI-ja, a osim dimenzija i tehnologije panela, za sada znamo da se radi o 240 Hz modelu i UWQHD rezoluciji. 

Više detalja najavljeno je za nadolazeći CES sajam u 2023. godini, no vjerujemo da će uz impresivan izgled i specifikacije, imati i impresivnu cijenu, što je trend s tehnologijom u zadnje vrijeme.

 

msi_34.jpg

MSI je najavio nešto klasičniji (no i dalje high-end) QD-OLED panel s 34" dijagonalom i 3440 x 1440 piksela te osvježavanjem do 175 Hz. Ovaj model nosi naziv MSI MEG 342C što označava da se radi o njihovoj top klasi ponude.

Cijene i datumi izlaska novih monitora naravno još nisu poznati, no računamo da će se boriti s Dell Alienware 34 QD-OLED modelom koji se kod nas može naći za nekih 12.000 kuna (1.590 EUR). 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

QD-OLED tehnologija uskoro i u 49

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.