MWC 2023: Honor predstavio najnovije mobitele u Barceloni

MWC 2023: Honor predstavio najnovije mobitele u Barceloni

Honor je prošle godine imao nekoliko atraktivnih modela mobitela na našem tržištu, a ove godine lansiraju i preklopnu verziju.

 

HONOR Magic5 Lite

Prvi novo predstavljeni uređaj kojeg ćemo vidjeti na hrvatskom tržištu je HONOR Magic5 Lite, dostupan od ožujka. Njegov 6,67-inčni OLED zakrivljeni zaslon s brzinom osvježavanja do 120 Hz podržava razlučivost od 2400x1080 piksela i prikazuje do 1,07 milijardi boja.

 

HONOR_Magic5_Lite_Scenario_All_colour_2_small.jpg

HONOR Magic5 Lite nasljeđuje dizajn poznatog glavnog modela Magic serije sa sustavom trostruke kamere – koji se sastoji od 64MP glavne kamere , 5MP širokokutne kamere i 2MP makro kamere. 

Uređaj je lagan i tanak, no unatoč tome ima veliku bateriju od 5100 mAh koja podržava do 24 sata YouTube streaminga, a učinkovitost baterije telefona HONOR Magic5 Lite dokazana je i kod DXOMARK testa gdje je mobitel zauzeo prvo mjesto.

 

HONOR Magic5 Pro i Vs

Pro model Magic5 serije predstavlja i njihovu flagship ponudu, a uz Snapdragon 8 Gen 2 i Android 13, odlično ocjenjen zaslon i kamere koji su svi sada na prvom mjestu DxOMark testa, a koristi sustav tri kamere koje sve imaju po 50 megapiksela kao i velike dijagonale senzora i kod sekundarnih telefoto i ultraširokih kamera.

 

HONOR_Magic5_Pro_green_landscape.jpg

Uz njega, kao dio njihove dual-flagship strategije, Honor izbacuje i Magic Vs model na svjetsko tržište, a riječ je o njihovom preklopnom modelu mobitela. Ako vam je ikada zatrebalo više prostora za rad u pokretu, a tableti vam nisu praktični, ovakav preklopni mobitel pokazao se idealnim suputnikom.

 

Magic_Vs_Scenario_photo_Cyan_11.jpg

Pokreće ga flagship čipset, Snapdragon 8+ Gen 1, kao i MagicOS 7.1 od Honora temeljen na Androidu 13, kao i ostale predstavljene modele. Prednost ovog mobitela je što unatoč formatu i dalje koristi veliku 5.000 mAh bateriju što mu pak nudi dugo trajanje punjenja. Honor se također može pohvaliti gotovo neprimjetnim prijelazom jednom kada je u potpunosti otvoren, što je trenutni izazov ovakvog formata mobitela.

 

Cijene i dostupnost

HONOR Magic5 Lite, pametni telefon u Hrvatskoj je dostupan od 1. ožujka u crnoj i smaragdno zelenoj boji. Može se kupiti kod svih operatera i maloprodajnih partnera po cijeni od 369 eura.

Podaci o cijeni i dostupnosti ostalih modela u našoj regiji još nisu poznati.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MWC 2023: Honor predstavio najnovije mobitele u Barceloni - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.