Samsungov novi 32 inčni tablet dolazi spojen s frižiderom

Samsungov novi 32 inčni tablet dolazi spojen s frižiderom

Samsung je najavio da je njihov novi pametni frižider Bespoke Family Hub Plus dostupan za pred-narudžbe.

Kad je Samsung predstavio svoj prvi pametni frižider 2016. godine, razumno pitanje bilo je „Treba li mi Android tablet spojen na vrata mog frižidera?“

Ako niste bili uvjereni da vam treba, onda je teško da će vam novi Bespoke Flex s četiri vrata i Family Hub Plus promijeniti mišljenje.

Ali ako je ono što ste zapravo htjeli još veći Android tablet spojen na vaš frižider, onda je vaš sretan dan.

Osma generacija Samsungovog Family Hub pametnog frižidera dolazi s ogromnim 32-inčnim full HD ekranom osjetljivim na dodir, što je znatan porast u odnosu na tablet s dijagonalom od 21.5 inča, kao što je bio slučaj na prethodnoj verziji.

Ovaj novi veliki model je također je i Samsungov frižider koji je istovremeno i Matter upravljač za pametne kućanske uređaje. Osim toga, postojeći 2.0 i noviji postojeći Family Hub frižideri će biti ažurirani kako bi se prilagodili novom Matter standardu za pametne domove koji, prema Samsungu, dolazi u srpnju.

Kao što su objavili na ovogodišnjem CES-u, Bespoke Family Hub Plus koštat će 5.000 dolara. Bespoke znači da možete birati različite boje i završnu obradu panela frižidera koji nisu ranije spomenuti tablet. S tim da Samsung nudi „kupon“ od 1.200 dolara ako ga naručite na stranici Samsung.com prije 6. lipnja. Frižider ćete moći kupiti kod drugih prodavača 7. lipnja.

Radi se o dosta skupom komadu tehnologije – košta otprilike tisuću dolara više od sličnog Samsung frižidera koji nema ekran. Ali ako vam se sviđa ideja gledanja Samsungovog TV Plus servisa dok sjeckate povrće ili uživate u mogućnosti digitalne nadzorne ploče koja vam prikazuje fotografije, bilješke, recepte i da upravljate svojim smart home uređajima i dr. – sad se sve to nalazi na većem ekranu.

Način rada slika-u-slici je dostupan na novom frižideru tako da možete multitaskati na njemu. Novi ekran također dolazi bez bezela i bolje se uklapa u dizajn kad nije u upotrebi. Ogroman tablet u kuhinji može ometati, no Samsung je to popravio s novijim modelima.

samsung-bespoke-family-hub-sage.jpg

Kao Matter upravljč, ovaj frižider može ujediniti uređaje koji su kompatibilni s Matterom, poput pametnog osvjetljenja, utikača, termostata i brava, s vašom SmartThings aplikacijom, dok god je to uređaj koji je spojen na Wi-Fi. Verzija SmartThings aplikacije se također nalazi i na tabletu frižidera, što vam omogućuje da kontrolirate svoj pametni dom s velikog ekrana.

Isto ažuriranje softvera koje će u srpnju omogućiti Matter kontrole na svim Samsungovim frižiderima iz Family Hub obitelji će isto tako dodati integraciju s Google Photos, što će pretvoriti frižider u digitalni okvir. Tad će integrirati i Amazon Essentials, što će omogućiti kupnju na Amazonu jednim klikom na vašem frižideru.

Samsung također dodaje da su poboljšali svoju nadzornu ploču za kuhanje – radi se o mogućnosti koja koristi AI kako bi predložila recepte i planove obroka bazirano na vašim preferencama i kamerama koje pokreće AI, a koje prepoznaju hranu u vašem frižideru.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsungov novi 32 inčni tablet dolazi spojen s frižiderom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.