Garmin predstavlja MARQ Carbon kolekciju pametnih satova

Garmin predstavlja MARQ Carbon kolekciju pametnih satova

MARQ Carbon kolekcija sastoji se od tri luksuzna moderna funkcionalna sata izrađena od jedinstveno dizajniranih karbonskih vlakana, tj. od čvrstog bloka materijala koji se zove Fused Carbon Fiber.

Kolekciju čine MARQ Athlete, MARQ Golfer i MARQ Commander, a opremljena je sjajnim AMOLED zaslonom osjetljivim na dodir i sadrži zaobljenu safirnu leću. S jedinstvenim funkcijama i do 16 dana trajanja baterije, novi funkcionalni satovi iz kolekcije spremni su za svaku životnu avanturu.

Svaki sat ima kućište sata od 46mm i umetak okvira koji je strojno izrađen od 130 slojeva spojenih karbonskih vlakana, što ga čini najlakšom MARQ kolekcijom dosad.

03.jpg

Garmin svaki pojedini sloj karbona zakreće pod jedinstvenim kutom kako bi povećao čvrstoću početnog bloka, koji zatim prolazi kombinaciju topline i pritiska da bi se uskladio s oblikom kućišta sata. Nekoliko sati strojne obrade s preciznim dijamantnim alatima za rezanje rezultira izvanrednom površinom s prekrasnim spiralnim dizajnom koji je istovremeno robustan i lagan.

Garmin spaja luksuz s performansama. Vrhunske narukvice i remeni – izrađeni od perforirane FKM kože, jacquard tkanja najlona u valovima ili silikonski – koriste se u cijeloj kolekciji MARQ Carbon i pažljivo su dizajnirani s mišlju na performanse i zadovoljstvo korisnika.

05.jpg

Osim što je trajanje baterije i do 16 dana prema Garminu, sat se vrlo brzo napuni zahvaljujući magnetskom punjaču koji bi bateriju trebao moći vratiti na 100% unutar sat vremena.

MARQ Athlete – Carbon edition

Osim praćenja dnevnih aktivnosti, korisnici mogu pratiti svoje strasti pomoću učitanih sportskih profila za trčanje, plivanje, planinarenje, veslanje, penjanje u zatvorenom i više, zajedno s animiranim vježbama za kardio, vježbe snage, jogu i pilates koje je na ovaj način iznimno lako pratiti.

06.jpg

Napredne metrike kao što su rezultat izdržljivosti i rezultat na uzbrdici pomažu kvantificirati svoju ukupnu izdržljivost i sposobnost za trčanje uzbrdo, dok rezultat spremnosti za trening gleda na kvalitetu sna, oporavak, opterećenje treninga i još mnogo toga kako bi se utvrdilo je li dobar dan za naporan ili lagani trening. Štoviše, trkači se mogu pripremiti za svoju sljedeću veliku utrku s vrhunskim funkcijama treninga kao što su PacePro, Garmin Coach, dnevni predloženi treninzi, izdržljivost u stvarnom vremenu i widget za utrku.

MARQ Golfer – Carbon edition

Kako bi pomogao golferima da se pripreme za svoju najbolju rundu dosad, MARQ Golfer – Carbon edition dolazi s više od 43 000 učitanih terena iz cijelog svijeta. Virtualni Caddy daje igračima preporuku palica na temelju vjetra i podataka o njihovom zamahu, dok novi grafikon disperzije šuta brzo pokazuje koje opasnosti vrebaju u igri ovisno o izboru palica.

09.jpg

Korištenje poboljšane funkcije udaljenosti PlaysLike omogućuje igračima golfa informaciju koliko je udaljen svaki udarac i koliko je doista prilagođen s promjenama visine i uvjetima okoline.

Osim toga, karte golf terena sada sadrže različite konfiguracija terena ovisno o lokaciji terena i pružaju dodatne detalje kao što su drveće i staze za golf aute tako da igrači golfa imaju kristalno jasnu sliku svake rupe.

MARQ Commander – Carbon edition

Stvoren za najzahtjevnije misije, MARQ Commander – Carbon edition s kamuflažnim dizajnom pun je namjenskih funkcija za taktičke operacije. Dizajniran za korištenje tijekom dana ili noći, MARQ Commander omogućuje korisnicima prebacivanje između opcija noćnog prikaza i prikaza zaslona koji se može čitati uz naočale za noćno gledanje.

Kamuflažni način rada održava sat operativnim, ali zaustavlja pohranjivanje i dijeljenje korisnikove GPS pozicije i onemogućuje bežično povezivanje i komunikaciju. Ako sigurnost postane problem, prekidač za isključivanje sata briše svu korisničku memoriju uređaja. Ostale funkcije uključuju format dvostrukog položaja koji istovremeno prikazuje dva skupa koordinatnih sustava na jednom zaslonu, funkciju Jumpmaster, učitanu taktičku aktivnost i projicirane putne točke.

Za operacije u zraku, napredne funkcije zrakoplovstva uključuju izravnu navigaciju koja korisnicima omogućuje navigaciju ravno do lokacije, međutočke ili obližnje zračne luke, plus vremenska izvješća od pružatelja usluga NEXRAD-a, METAR-a i TAF-a

13.jpg

Premium funkcije za sve

Sljedeće funkcije dostupne su na svakom izdanju kolekcije MARQ Carbon:

  • Navigacija: višepojasni GPS sa SatIQ tehnologijom, učitane karte TopoActive Europe i skijališta, navigacija od točke do točke, UltraTrac način rada, Tracback, ClimbPro planer uspona i Outdoor Maps+ (potrebna je dodatna pretplata)
  • Zdravlje i kondicija: jutarnje izvješće, rezultat spavanja i napredno praćenje sna, cjelodnevno praćenje stresa, Pulse Ox, savjetnik za oporavak od umora od letenja i praćenje energije Body Battery
  • Povezivost: pametne obavijesti, beskontaktna plaćanja Garmin Pay, otkrivanje incidenata i pomoć, LiveTrack, ugrađena pohrana glazbe, Connect IQ na uređaju
MARQ Carbon kolekcija je u prodaji i ima maloprodajnu preporučenu cijenu počevši od 2950 eura.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Garmin predstavlja MARQ Carbon kolekciju pametnih satova - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.