OLED iPad Pro i veliki iPad Air navodno stižu u svibnju

OLED iPad Pro i veliki iPad Air navodno stižu u svibnju

Apple će lansirati nove iPade početkom svibnja, prema Marku Gurmanu iz Bloomberga. Očekuje se novi iPad Pro s OLED zaslonom i brži iPad Air, uključujući i model od 12,9 inča po prvi put u toj liniji proizvoda. Detalji nadolazećih modela iPada bili su dosljedni, kružeći kroz glasine od prošle godine.

Navodno će novi modeli iPad Pro dodati OLED zaslone (nudeći dublje crne boje i bogatije boje), a pokretat će ga novim čipom M3, već prisutnim u nekoliko Mac prijenosnih računala. Novi tableti navodno će biti lansirani uz redizajniranu Apple olovku i Magic Keyboard. Osim bijele opcije boje, potonje je ostalo nepromijenjeno od dolaska prije četiri godine.

U međuvremenu, iPad Air navodno će raditi na novom procesoru. Bloomberg nije precizirao koji, ali - s obzirom na to da trenutni model koristi M1, a Apple vjerojatno želi sačuvati M3 za skuplje Pro modele - M2 zvuči kao siguran izbor. Opcija zaslona od 12,9 inča označila bi prvi put da je linija iPad Air ponudila zaslon veći od 10,9 inča. Iako će Apple za taj model naplaćivati više od manjeg brata koji se očekuje uz njega, to bi bilo najjeftiniji način dosad za dobivanje iPada s proširenim zaslonom.

Gurman je rekao početkom ovog mjeseca da će novi tableti biti lansirani uz M3 MacBook Air, ali laptop je stigao bez ikakvih iPada. Sada izvješćuje da je Appleov raspored izdavanja pomaknut kako bi se dovršio rad na softveru uređaja i ispravili nedostaci iz "kompleksnih novih tehnika proizvodnje" koje zahtijevaju.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

OLED iPad Pro i veliki iPad Air navodno stižu u svibnju - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.