Samsung predstavio novu liniju kućanskih uređaja te audio i video opreme

Samsung predstavio novu liniju kućanskih uređaja te audio i video opreme

Tvrtka Samsung Electronics danas je premijerno u Hrvatskoj predstavila nove uređaje iz kategorije bijele tehnike na našem tržištu, koji su već sada dostupni za kupovinu, kao i novu liniju Samsung televizora i soundbarova, samo 24 sata nakon europske premijere. 

Hladnjak sa zamrzivačem RB6000 Wide BMF donosi inovativan dizajn i mnogo više prostora za čuvanje hrane. AI Energy Mode unutar SmartThings aplikacije štedi do 15% energije.

Zahvaljujući pametnim funkcijama, učinkovit je i prilikom odmrzavanja jer regulira temperaturu na temelju prethodnih obrazaca upotrebe i uvjeta okoline. 

CE_One_Launch_event_Zagreb_4.jpg

RF9000T „French Door“ hladnjak izdvaja se kao idealno rješenje za velike obitelji kojima je potrebno učinkovito hlađenje većih količina namirnica. Ovaj upečatljiv uređaj sadrži i Beverage Center™ za pripremu napitaka koji omogućuje pripremu osvježavajućih napitaka ili aromatizirane vode.

Uz SmartThings Energy funkcije, dugo održava hranu svježom, čime čuva njezin prirodni okus i miris. Trostruko hlađenje dovodi hladan zrak do tri odjeljka u hladnjaku i zamrzivaču. 

CE_One_Launch_event_Zagreb_1.jpg

Samsung je AI mogućnosti implementirao i u novim perilicama rublja. 

Modeli poput WM8400 i WM7400 olakšavaju i najzahtjevnije kućanske poslove, uz kapacitet pranja do 11 kilograma rublja. 

S Ecobubble tehnologijom, ove perilice rublja temeljito će oprati odjeću u hladnoj vodi, dok umjetna inteligencija izračunava koliko je deterdženta dovoljno, uzimajući u obzir razinu zaprljanosti odjeće. 

SpaceMax omogućuje veći prostor unutar perilice, tako da možete oprati više odjeće, uključujući velika pokrivače i posteljinu.

Svega 24 sata nakon europske premijere na Unbox & Discover događaju, hrvatsku premijeru imali su i novi modeli televizora i soundbarova za 2024. Detalje o novim televizorima i soundbarovima pronađite na sljedećem linku.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung predstavio novu liniju kućanskih uređaja te audio i video opreme - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.