Renkforce predstavio Powerline WLAN PL500D WiFi za opremanje doma bežičnom mrežom

Renkforce predstavio Powerline WLAN PL500D WiFi za opremanje doma bežičnom mrežom

Novi Renkforceovi uređaji i kompleti omogućuju dostupnost brzog interneta u svakoj prostoriji.

Za opremanje bežičnom kućnom mrežom, Conrad Tekkie preporuča Renkforceov početni komplet Powerline WLAN PL500D WiFi.

Ovaj set adaptera koristi postojeće strujne vodove kako bi osigurao kvalitetan wi-fi signal (brzina prijenosa do 500 MBit/s) u bilo kojoj prostoriji u domu korisnika. Korisnik treba bežični adapter stavi u utičnicu na željenom mjestu, čime se stvara optimalan WLAN prijam.

Inno man seal Preporuka

Ima ugrađeno automatsko kodiranje i aktivnu zaštitu od neovlaštenog pristupa, koja se pokreće jednostavnim pritiskom na tipku, kao i inteligentnu tehnologiju PowerSave koja potrošnju energije automatski smanjuje na minimum.

Za potpunu slobodu surfanja internetom pobrinula se inteligentna tehnologija WiFi Move koja omogućuje brojne WLAN pristupne točke u cijeloj kući, dok korisnikovi uređaji - poput pametnog telefona, tablet računala ili laptopa - automatski biraju najbliži odašiljač i tako koriste puni WLAN prijam u svakom trenutku.

Bežičnu mrežu koju stvara WiFi Move lako je nadgledati zahvaljujući intuitivnoj aplikaciji Cockpit za Android i iOS.

Korisnik može sam odrediti lozinke i ostale sigurnosne postavke, koje će automatski biti prenesene na sve pristupne točke u mreži, pregledati koji su sve adapteri priključeni na mrežu, provjeriti brzinu prijenosa podataka na njima, aktivirati i održavati privremene WLAN mreže (kojima se, primjerice, mogu koristiti vaši gosti) ili postaviti roditeljski nadzor kako bi zaštitili djecu.

Bežična mreža temeljena na tehnologiji WiFi Move može se uvijek proširiti dodavanjem novih adaptera, koji dolaze s priključkom za LAN kako bi mogli povezati Smart TV ili igraću konzolu.

U Conradovoj ponudi nalazi se još i Renkforceov početni komplet Powerline PL500D duo, jednostruke adaptere PL500D duo i PL500D WiFi te mrežni komplet PL500D WiFi.

Dostupan je na ovoj Conradovoj stranici po cijeni od 614,49 kn.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Renkforce predstavio Powerline WLAN PL500D WiFi za opremanje doma bežičnom mrežom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.