Vidilab i Nabava net povezali svoje baze hardvera - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Vidilab i Nabava net povezali svoje baze hardvera

Vidilab i Nabava net povezali svoje baze hardvera

Vidilab.com, portal  i specijalizirani LAB za testiranje hi-tech uređaja medijske  kuće Vidi i istoimenog informatičkog časopisa s velikom bazom hardverskih recenzija grafičkih kartica, procesora, laptopa, pametnih telefona i druge ICT opreme ostvario je suradnju s popularnim Nabava.net servisom koji je jedan od najpopularnijih u regiji a već 15 godina nudi kupcima odličan usporedni pregled  cijena uređaja dostupnih na tržištima Hrvatske, Srbije i Slovenije.
Prije kupovine, sada možete na jednom mjestu uz najpovoljniju cijenu na Nabava.net servisu pronaći preko 1500 recenzija testiranih uređaja u Vidilabu koji su sada izravno povezani s uređajima koji se nude na Nabavi net.
Kupci koji dolaze otkriti najpovoljniju cijenu željenog uređaja i donose odluku o kupovini, mogu dobiti potpunu i objektivnu informaciju o kvaliteti proizvoda kroz stručne i nepristrane recenzije redakcije Vidilaba.
Nabava net VIDIClanakVelika
Vidilab.com nudi čak 25 kategorija proizvoda u svojoj hardverskoj rubrici sa stručnim recenzijama, pa je pored svakog testiranog i opisanog uređaja link na najpovoljniji uređaj u bazi servisa Nabava.net, koji na svojim stranicama ima 260.000 izlistanih proizvoda.
Potražite li pak neki pojedinačni uređaj na Nabava.net, u kategorijama koje nude računalnu opremu, iznad različitih ponuda različitih trgovaca, prikazat će vam se banner koji vodi na recenziju i detaljan test na Vidilab stranici i tako se zatvara krug koji donosi potpunu informaciju zainteresiranom klijentu.
Vidilab com VIDIClanakVelika
Vidilab godišnje testira preko 1000 uređaja kako bi korisnicima dao objektivnu ocjenu kvalitete uređaja, a sve te silne nove laptope, smartfone, procesore, grafičke kartice, televizore, monitore, SSD-ove i druge kategorije potražite uz pretrage na Nabava.net ili direktno na Vidilab.com, najvećoj bazi hardverskih testova u regiji.
U budućoj odluci o kupnji hardvera na portalima Nabava.net i Vidilab.com koje posjećuje stotine tisuća korisnika i kupaca računalne opreme godišnje, imat ćete potpuniju informaciju što zapravo kupujete i zadovoljava li to vaše potrebe.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Vidilab i Nabava net povezali svoje baze hardvera - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.