Mikronis otvorio specijalizirani Gaming store i multibrend trgovinu na Velesajmu

Mikronis otvorio specijalizirani Gaming store i multibrend trgovinu na Velesajmu

Poznati hrvatski lanac trgovina informatičke robe i potrošačke elektronike Mikronis otvorio je dvije nove trgovine na Zagrebačkom velesajmu.

Poseban novitet je specijalizirani Gaming store koji na stotinjak kvarata ugošćuje najpoznatije svjetske igrače brandove poput HP Omena, Lenovo Legiona, Razera, Asusovog ROG-a i drugih računala. Posebno mjesto zauzima brand gaming računala Mikronisa, Avenio Gepard. Uz složene konfiguracije i prijenosnike, u ovom se prostoru može opremiti i gaming periferijom.

mikronis 2
Samo 15-ak metara dalje otvoren je multibrand store, koji na 50-ak kvadrata više nudi uobičajenu Mikronis ponudu koja uključuje prijenosna računala, tablete, pametne telefone, ali i televizore i druge hardverske proizvode.

mikornis 4
„Napravili smo prvi koncept trgovine Gaming store. To je prostor opremljen za gamere, u tom smjeru ide i uređenje i cijeli asortiman je za igrače. Uz naš brend Avenio, tu su i najpoznatiji svjetski brendovi iz tog segmenta. Prva tri dana, popust je za sve artikle 10% bez obzira na način plaćanja“- rekao je direktor Mikronisa Dubravko Puhelek prilikom otvaranja trgovine.

mikornis 3

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Mikronis otvorio specijalizirani Gaming store i multibrend trgovinu na Velesajmu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.