VIDEO: Sedamnaestogodišnjaci se čude telefonu s brojčanikom

VIDEO: Sedamnaestogodišnjaci se čude telefonu s brojčanikom

Ako ste kojim slučajem vidjeli neki od video filmova na 

 u kojima klinci stari 5 godina ne znaju što su video kazete, gramofoni i telefoni s brojčanikom, možda ste pomislili da su te tehnologije nepoznate samo njima.

No, kada dečki stari 17 godina ne znaju kako se služiti starim telefonom, to djeluje već pomalo zabrinjavajuće, kao što možete vidjeti u videu.

Pri tome ne mislimo da je problem u njima i u tome što nisu dovoljno intelektualno razvijeni, već stvarni problem zapravo imamo mi malo stariji. Možemo slobodno reći da nas vrijeme žestoko gazi, jer su tehnologije koje su obilježile dobar dio naših života nestale u nevjerojatno kratko vrijeme. Brzina kojom se razvija današnja tehnologija je toliko fantastična (iako to uopće ne primjećujemo), da će uskoro doći vrijeme u kojem će generacije koje dijeli samo nekoliko godina rasti na potpuno drugačijim uređajima i gadgetima, što će sa sobom donijeti i velike razlike u govoru, pismu i društvenim aktivnostima. Stoga se nemojte  čuditi ovim dečkima iz videa jer u doba njihovog rođenja gotovo nitko više nije koristio telefon na brojčanik.

Baš nas zanima koje će današnje super tehnologije nestati kroz idućih 17 godina. Možda će se oni koji se danas rode čuditi smartfonima koji ne rade mislima.

Oko ovog videa se razvila ogromna rasprava na Redditu, pa pogledajte što ljudi pričaju, a potom nam svoje mišljenje ostavite u komentaru ovog članka.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

VIDEO: Sedamnaestogodišnjaci se čude telefonu s brojčanikom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.