Vrhunski dizajnirani i snažni Huawei MateBook X Pro za profesionalne kreatore i poslovnjake

Vrhunski dizajnirani i snažni Huawei MateBook X Pro za profesionalne kreatore i poslovnjake

Ponuda premium kompaktnih prijenosnih računala na hrvatskom tržištu bogatija je za Huawei MateBook X Pro koji spaja vrhunski dizajn i izradu sa snažnim komponentama.

Kreativnim profesionalcima, poduzetnicima i poslovnim ljudima kojima treba pouzdano računalo s bogatstvom opcija i dugim trajanjem baterije svidjet će se minuciozno promišljen dizajn.

Prvo što upada u oči je 13,9'' Ultra FullView zaslon koji prekriva gotovo cijelu površinu s čak 91% omjera zaslona i tijela. Ti tanki rubovi omogućili su kompaktnost i manje dimenzije prijenosnika. Sam zaslon ima omjer stranica 3:2, a uz LTPS matricu koja je zaslužna za kvalitetan prikaz boja, dobre kutove gledanja i kontrast tu je i 3K rezolucija od 3000x2000 piksela. Ekran podržava 100% sRGB spektra boja što ga čini idealnim putnim računalom za kreativce poput dizajnera, grafičkih urednika, fotografa i montažera.

MateBook X Pro body1

Svi poslovnjaci koji trebaju stroj koji će nositi sa sobom, ne misliti previše na bateriju i koji će biti dovoljan za gotovo sve zadatke cijenit će elegantno i ultra tanko metalno unibody kućište. Huawei MateBook X Pro dolazi u Space Grey boji koja će zadovoljiti i poslovnu uporabu kao i onaj neminovni dio za zabavu.

MateBook X Pro body2
Kako bi sve teklo glatko, Huawei je u svoj najjači model ugradio novu desetu generaciju Intel Core procesora, pa MateBook X Pro kod nas dolazi s Core i7-10510U procesorom. Za bolje performanse sustava u pomoć mu priskače čak 16 GB radne memorije i terabajtni NVMe SSD, pa se Windows Pro operativni sustav s kojim dolazi izvodi bez zastajkivanja. S obzirom da se radi o U seriji procesora namijenjenoj prijenosnicima, MateBook X Pro ima najbolje od oba svijeta, snagu i7 linije procesora i štedljivost mobilne verzije.

MateBook X Pro body

Sve to, uz bateriju kapaciteta 56 Wh omogućuje cjelodnevni nesmetani rad. U slučaju potrebe za dopunjavanjem, koristi se brzu punjač od 65W putem USB Type-C sučelja koji će brzo dopuniti bateriju, a može se iskoristiti i za ostale Huawei uređaje.

Od hardverskih specifikacije treba još naglasiti Nvidia GeForce MX250 grafičku karticu koja će pomoći u izvođenju kreativnih programa i za poneku igru poput CS:GO, Dota 2 ili Fortnite.

Na prijenosnicima je omogućena Multiscreen Collaboration opcija za suradnju više zaslona.

huawei hrv socialretainer 1200x1200 20200706 31 Istovremeno, vanjski uređaji kao što su tipkovnica, kamera, mikrofon i miš sada mogu biti korišteni kao periferni uređaji pametnog telefona. U takvim okolnostima, laptopi mogu dijeliti s telefonom naprednije aplikacije.

Huawei MateBook X Pro dolazi i s nekim specifičnim opcijama za business, pa je tipka za paljenje uređaja ujedno i čitač otiska prsta te tipka za logiranje u sustav, čime se biometrijom poboljšala sigurnost uređaja.

S četiri ugrađena zvučnika, dobro ćete čuti sve što se na online video sastanku priča, a dobro će doći i za binganje Netflixovog kataloga. Kako bi poslovni korisnici bili spremni na Zoom ili Skype seanse MateBook X Pro ima četiri ugrađena mikrofona i kvalitetnu web kameru.

huawei hrv socialretainer 1200x1200 20200706 28

Huawei MateBook X Pro ima sve funkcionalnosti vrhunskog poslovnog laptopa. Od kompaktnih dimenzija i male mase od 1,3 kg, preko fenomenalnog ekrana s omjerom stranica prilagođenih produkcijskim okruženjima sve do jakog hardvera predvođenog terabajtnim SSD-om i najnovijim Core i7 procesorom. Maloprodajna cijena Huawei MateBook X Pro laptopa je 15.559,00 kuna. Kupci koji do 9. kolovoza ili do isteka zaliha kod prodajnih partnera odaberu MateBook X Pro na dar će dobiti Huawei P40 pametni telefon, ruksak i bežični miš.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Vrhunski dizajnirani i snažni Huawei MateBook X Pro za profesionalne kreatore i poslovnjake - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.