Što nam donose suvremeni pametni QLED televizori? - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Što nam donose suvremeni pametni QLED televizori?

Što nam donose suvremeni pametni QLED televizori?

Od rada iz udobnosti vašeg doma, do ozbiljnog treninga, suvremeni pametni televizori omogućavaju pregršt pogodnosti i korisnih opcija za svakodnevni život. Sve to ne bi bilo moguće bez spoja najsuvremenije QLED tehnologije, vizualnog prikazivanja sadržaja i pametnih opcija koje televizor pretvaraju u multifunkcionalni uređaj za svaku priliku.

Ekrani suvremenih modela su podjednako idealni za strimanje omiljenih serija, ali i profesionalnih trening programa, uz jednostavne naredbe za upravljanje aplikacijama i povezanim uređajima koji i rad od kuće čine produktivnijim nego ikad prije.

 

Q900 Shot 04

 

QLED tehnologija prikazivanja sadržaja

Uz revolucionarnu QLED tehnologiju, korisnici mogu biti sigurni da će sadržaj na ekranu biti vrhunske kvalitete. Svaka nijansa sa spektra ljudskom oku vidljivih boja jasno je prikazana pomoću Quantum Dot AI tehnologije, koja uz vrhunski procesor i vodećom platformom u industriji Tizen, vizualno unaprjeđuje svaki sadržaj.

Isto tako, nema više potrebe za zamračivanjem sobe ili ručnim podešavanjem svjetline ekrana jer Adaptive Picture značajka analizira stupanj svjetlosti i sadržaj na ekranu, kako bi omogućila savršenu kvalitetu slike, bez obzira na to gledaju li korisnici svoje omiljene filmove i serije u mračnoj ili osvjetljenoj prostoriji.


Trening kao u teretani

U situacijama kada se radi ili uči od kuće izuzetno je važno ostati aktivan, čak i ako to znači da dnevnu sobu treba pretvoriti u prostor za trening. Video treninzi svih vrsta sada su dostupni u samo par klikova. Uz visoku rezoluciju ekrana korisnici neće propustiti nijedan korak, a pomoću dostupnih servisa lako mogu naći baš onaj trening koji je idealan za podizanje njihove fitnes rutine na još viši nivo.


Radite od kuće komfornije i jednostavnije

U 2019. godini, Samsung je predstavio Remote Access značajku dostupnu na najnovijim pametnim televizorima, pomoću koje korisnici putem uređaja mogu pristupiti sadržaju na svom računalu i njime upravljati bez obzira na njegovu lokaciju. Wi-Fi Direct značajka, koja dolazi uz Remote Access, zaslužna je za neometano dijeljenje sadržaja ekrana između televizora i računala, pametnih telefona i tableta.

 

Malo mira i tišine

Svi nekada imamo potrebu da se odmorimo od gledanja u ekrane, kako bismo uživali u malo mira i tišine. Srećom, Ambient Mode značajka omogućava baš to. Uz nju, kada su isključeni, Samsung televizori mogu kreirati opuštenu atmosferu prikazivanjem umjetničkih djela, obiteljskih fotografija i drugog relaksirajućeg sadržaja. Kada se korisnici žele potpuno odmoriti, mogu namjestiti Ambient Mode tako da se prilagodi pozadini koja se nalazi iza uređaja, kako bi se zaslon neprimjetno stopio s okolinom.

Transformiranje televizora u osobnu umjetničku galeriju nikada nije bilo jednostavnije uz Tap View opciju, koja omogućava prijenos i prikazivanje fotografija s pametnog telefona na zaslon televizora, uz samo jedan klik.

Suvremeni televizori su posljednjih godina definitivno postali mnogo više od uređaja za gledanje informativnog programa, serija i filmova, i to zahvaljujući brojnim servisima i aplikacijama koji dolaze uz njih. Današnji modeli korisnicima nude široku paletu opcija za svaku situaciju, a pogodnosti koje su ovdje navedene samo su neke od njih. Na primjer, jedna od pogodnosti je i ugrađen DVB-T2 prijamnik koji korisnicima omogućuje neometano gledanje televizijskih sadržaja u HD rezoluciji.

 

CRO-UHDHBO-GO-KV-OPEN-FILE.jpg

 

Velika prednost za sve obožavatelje izvrsnog sadržaja je suradnja Samsunga i jednog od najpopularnijih servisa za streaming serija i filmova HBO GO. Zahvaljujući udruženim snagama, svi koji do 15. studenoga odluče kupiti Samsung UHD TV od 65” ili veći, na poklon mogu dobiti čak do 12 mjeseci pristupa najboljim serijama i filmovima uz HBO GO. Više informacija saznajte na https://www.samsung.com/hr/offer/uhd-hbo-go-promo/.

Također, za najljepše uživanje, važni su kvaliteta i bezbrižnost. Zato Samsung svojim korisnicima daje jamstvo za 5 godina bezbrižnog uživanja uz QLED i Lifestyle modele za 2020 godinu. Promocija traje do 31. prosinca 2020., a više informacija možete pronaći na https://www.samsung.com/hr/offer/tv-5yw/.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Što nam donose suvremeni pametni QLED televizori? - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.