Na naše tržište stigli Samsung Neo QLED televizori

Na naše tržište stigli Samsung Neo QLED televizori

Nova generacija Samsungovih Neo QLED televizora stigla je u Hrvatsku i od 12. travnja novi modeli dostupni su u maloprodaji.

Neo QLED 4K televizore moguće je nabaviti po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 11.699 HRK, dok su Neo QLED 8K televizori dostupni od 28.799 HRK.
Neo QLED televizori dolaze s dizajnerskim inovacijama, kao što su Infinity One Design koncept koji gotovo eliminira rubove televizora te Slime One Connect za lakše spajanje priključaka. Dodatno, zvučne mogućnosti poboljšane su najnovijom Object Tracking Sound Pro tehnologijom koja prati scene na ekranu i pruža još življi doživljaj akcije. U situacijama kada je prisutna jaka pozadinska buka, Active Voice Amplifier tehnologija pojačat će glasove na zaslonu kako bi jasno čuli svaki dijalog, dok SpaceFit tehnologija pruža odlično akustično iskustvo bez obzira na vaš položaj u prostoriji.

Neo QLED Lifestyle 3
Svi modeli NEO QLED televizora za 2021. – QN900, QN800, QN90 te QN85 nositelji su „Eye Care“ i „Gaming TV Performance“ certifikata, koje im je dodijelio ugledni njemački institut za certificiranje elektrotehnike Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE). Certifikat za gejming televizorima dodijeljen je nakon testiranja koje uključuju smanjenje kašnjenja odziva od 10ms, podršku za HDR te razinu svjetlosti prikaza iznad 1000 nita.
Neo Quantum Pro 8K procesor koristi umjetnu inteligenciju za maksimalnu optimizaciju zaslona u 8K rezoluciji koristeći podatke dobivene s čak 16 neuronskih mreža. S prikazom sa stopostotnom dubinom boja, Neo QLED televizori koriste Quantum Dot tehnologiju koja analizira razinu svjetlosti na sceni i optimizira boje na zaslonu kako bi u potpunosti odgovarale ambijentu. Značajka Adaptive Picture automatski mijenja svjetlinu i kontrast zaslona ovisno o svjetlosnim uvjetima u prostoriji u kojoj se gleda televizor, kao i sadržaju koji se prikazuje.
Neo QLED televizori nisu samo tehnološki napredni, nego se svojim dizajnom lako uklapaju u svaki interijer. Kako bi televizor postao dio svake sobe, tu je Ambient Mode+ tehnologija koja analizira okolinu te prikaz na zaslonu stapa s prostorom u kojem se nalazi.
Neo QLED 8K i 4K televizori dolaze i s brojnim pametnim mogućnostima i aplikacijama, poput Samsung Health za vježbanje te osobnim virtualnim trenerom. Tu su i Google Duo te PC on TV opcija koja omogućuje korištenje cijelog MS Office 365 softverskog paketa na televizoru. Gejmerima će se posebno svidjeti Super UltraWide GameView opcija za igranje na omjeru rezolucije od čak 32:9, kao i poseban Game Bar kako bi se pratile performanse videoigara.

QN90A S11 Motion Xcelerator Turbo
Za sve koje su u potrazi za novim televizorom koji će ih jednostavno oduševiti kvalitetom prikaza i zvuka, tu su Samsung Neo QLED televizori za 2021. godinu uz produljeno jamstvo u trajanju od 5 godina kao priliku koju možete iskoristiti do 30.6.2021.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Na naše tržište stigli Samsung Neo QLED televizori - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.