Koja je priča iza Galaxy S22 serije i njezinog premium dizajna?

Koja je priča iza Galaxy S22 serije i njezinog premium dizajna?

Samsung S22 serija donosi dosad najmoćniji dizajn koji postavlja visoke standarde u svijetu pametnih telefona, ali i revolucionarna rješenja poput nove Nightography značajke i unaprijeđene Samsung Knox sigurnosne platforme.

Tvrtka Samsung Electronics svojim posljednjim flagship pametnim telefonima – Samsung Galaxy S22, S22+ i S22 Ultra, predstavila je uređaje koji su postali sinonim za kreativnost i individualizam. Donose najinteligentnije kamere, koje su značajno unaprijeđene s AI tehnologijom, a tehnološke znalce oduševljavaju i vrhunske sigurnosne značajke platforme Knox. Galaxy S22 serija uređaja također podiže standarde premium dizajna s novitetima koji dodatno obogaćuju njegov već sada jedinstven identitet i izgled. Stoga, koja se priča krije iza njihovog moćnog izgleda?

NATIVE AD

Umjerenost i čvrstoća u dizajnu

Očekivano je da dizajn pametnih telefona pa tako i njihovih kamera raste s povećanjem performansi. Unatoč tom trendu, Samsung nastoji minimalizirati te promjene i osigurati moćne značajke kamere pritom ne stvarajući glomazan izgled istih. Prateći se tom vizijom, kamere Galaxy S22 serije sadrže zrcalni, metalni okvir te posebnu metodu završne obrade kako bi se stvorila specifična percepcija kamere koja izgleda kao da lebdi iznad tijela uređaja. Upravo ovo omogućuje da se kamere u potpunosti integriraju s pametnim telefonom, istovremeno pružajući vrlo elegantan i profinjen izgled. Uz to izrađeni su od Armor Aluminum materijala – najčvršćeg aluminija okvira i opremljeni najnovijim Corning Gorilla Glass Victus+ zaštitnim staklom koje će zaštiti uređaje od grebanja i slučajnih padova s prednje i stražnje strane.

1 07 Galaxy S22 Plus Back2 Phantom Black design LI

Osim što se kamere savršeno integriraju u sami dizajn uređaja, Galaxy S22 serija pametnih telefona dolazi s najinteligentnijom kamerom dosad. Uz revolucionarno novu Nightography značajku serije i Adaptive Pixel tehnologiju koja radi isključivo s fotografijama visoke rezolucije, kamera propušta više svjetla, sjajno izvlači detalje i donosi živopisne boje, čak i u mraku. Na stražnjoj strani S22 i S22+ postavljene su tri kamere – širokokutna od 50 MP, telefoto od 10 MP i ultra široka kamera od 12 MP, dok je S22 Ultra obogaćen s čak pet kamera za kreiranje najkvalitetnijih fotografija na tržištu. Ponovno, zahvaljujući Nightography značajki fotografije i videozapisi su spektakularno jasni, podjednako na prednjim i stražnjim kamerama. A kako bi se ti snimljeni sadržaji mogli dodatno obraditi i dovesti do profesionalne razine, stvorena je Ekspert RAW aplikacija s nizom odličnih alata za doradu materijala.

Pažljivo dizajnirana S Pen olovka i korisničko sučelje

Iako se čini da je S Pen olovka samo mali dodatak koji dolazi uz Galaxy S22 Ultra pametni telefon, riječ je o vrlo promišljenom i sofisticiranim dizajnom olovke koja izražava najbolje performanse. Ovaj vrlo omiljeni dodatak, koji se veže za kultnu Note seriju uređaja, omogućava potpuno novu razinu korisničkog iskustva uz veću kreativnost i produktivnost. Koji je razlog tome? S Pen olovka sadrži 70% manju latenciju što je čini najbržom do sada pa korisnik može uživati u najrealističnijem doživljaju olovke na papiru. Osim toga, aplikacije se mogu lakše otvarati uz Compact Mode na Air Command-u.

2 26 Galaxy S22 Ultra Back2 S Pen Phantom Black LI
Velika pažnja posvećena je i dizajnu One UI korisničkog sučelja koji proširuje mogućnosti za sve korisnike Galaxy S22 serije. Tako Smart widget omogućava učinkovitije korištenje početnog zaslona gdje se automatski prikazuju samo oni widgeti koje korisnik najčešće koristi – od widgeta za prikaz trenutnog vremena i lokacije, nadolazećih događaja pa sve do, primjerice, statusa baterije Galaxy Buds slušalica. Još jedna prednost je što korisnik u potpunosti možete personalizirati izgled svog početnog zaslona prema osobnim preferencijama, uključujući dizajn ikona i odabir palete boja uz pristup brojnim emotikonima, gifovima i naljepnicama koje se nalaze izravno na tipkovnici.

Knox – od čipa pa do sigurnosnih značajki

Dizajn Knox platforme kreće od samog računalnog čipa koji se svaki zasebno izrađuje, kontrolira i testira pa tek nakon toga se upotrebljava za proizvodnju pametnih telefona – isto vrijedi i za sve preostale komponente hardvera. Sve ovo se događa u visoko zaštićenim uvjetima što znači da se korisnik u potpunosti može pouzdati u krajnji proizvod točnije neki od Galaxy S22 uređaja. Tako, Galaxy S22 serija dolazi sa poboljšanom sigurnosnom platformom Knox koja čuva sve osjetljive podatke kao što su lozinke, biometrijski podaci i Blockchain ključevi pa sve do glavnog operativnog sustava uređaja.

1 24 Galaxy S22 Ultra Group Image7 design LI

Zahvaljujući Samsung tehnologiji korisnik je jednako siguran i na internetu, gdje svoje podatke može čuvati opcijom koja sprječava praćenje. Unaprijeđene su i sigurnosne značajke pa se tako korištenjem ARM mikro-arhitekture sprječavaju potencijalni kibernetički napadi usmjereni na OS i memoriju. Također, sada se mogu lako nadzirati informacije kojima aplikacije pristupaju pomoću nadzorne ploče privatnosti i indikatora, a novi user-friendly dizajn olakšava odabir točno onoga što korisnik želi.

OneDrive KV

Svojim dizajnom i performansama obogaćenima AI tehnologijom, najnovija Samsung S22 serija posljednja četiri mjeseca, otkako je na tržištu, oduševljava korisnike. Kupnjom Galaxy S22, S22+ ili S22 Ultra pametnog telefona možete sinkronizirati svoju galeriju s OneDrive platformom i šest mjeseci koristiti 100 GB prostora za pohranu u oblaku. Promocija vrijedi do 31. siječnja 2023, a više informacija pronađite na linku.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Koja je priča iza Galaxy S22 serije i njezinog premium dizajna? - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.