iStyle postao prva Premium Partner trgovina s lokacijom u Zagrebu

iStyle postao prva Premium Partner trgovina s lokacijom u Zagrebu

iStyle trgovina u Arena Shopping Centru u Zagrebu postala je i prva lokacija sa Appleovim Premium Partner potpisom te od sada nude i nove usluge.

Inovativan koncept kupcima će ponuditi nov dizajn, sličan Appleovim maloprodajnim trgovinama. S prostranim dobro osvijetljenim interijerom, svom opremom koja dolazi izravno od Appleovih dobavljača, s talijanskim kamenim podovima, dizajnerskim okruglim stolovima iz SAD-a i namještajem iz Njemačke. Sve to označava početak nove ere za iSTYLE. Razinu korisničke usluge i iskustvo kupnje sličnu Appleovim trgovinama diljem svijeta osigurat će veći broj visoko obučenog prodajnog osoblja.

 

apple_arena_2.jpg

S Apple Premium Partner trgovinama, Appleov je cilj kupce još više približiti svijetu iskonskog brenda i dobivanje kvalitetnije usluge. Kupci će imati pristup širokoj paleti Appleovih proizvoda i dodataka, a osoblje će biti spremno za pružanje stručnih savjeta i podrške. Broj zatvorenih vitrina sveden je na minimum, tako kupci mogu bez pomoći osoblja jednostavno isprobati izložene proizvode na otvorenim površinama.

 

apple_arena_3.jpg

U novoj flagship trgovini iSTYLE će pružati stalne usluge, uključujući zamjenu zaslona iPhonea ili zamjenu baterije istog dana. Kupci će također imati na raspolaganju niz načina za plaćanje, uključujući beskamatne financijske usluge plaćanja, iSTYLE Comfort pakete usluga, programe zamjene i usluge kompenzacije rabljene opreme. Osim toga, trgovina će u skoroj budućnosti moći funkcionirati i bez fizičke blagajne.

 

apple_arena_4.jpg

U trgovini će raditi stručni zaposlenici koji su prošli ekskluzivnu obuku Apple Premium Partnera te će nuditi redovite besplatne edukacije i otvorene radionice za širu javnost. Tečajevi koji počinju u proljeće pokrivati će teme kao što su rad na MacOS-u za početnike, savjeti i trikovi za napredne Mac korisnike i tečaj za uređivanje videa.

 

Posebna ponuda na dan otvorenja

Povodom proslave otvaranja naše nove trgovine, s uzbuđenjem najavljujemo da ćemo počevši od 18. ožujka u 10:00 nuditi dosad neviđene ponude, zajedno s posebnim aktivacijama i darovima za prvih 100 kupaca. Posebno smo uzbuđeni što nudimo posebnu promociju za MacBook Air, naše najpopularnije prijenosno računalo. Ne propustite ovu ekskluzivnu priliku! Za više informacija posjetite našu web stranicu https://istyle.hr/arena-premium-partner.

 

apple_arena_5.jpg

iSTYLE tim vas sve poziva, posjetite novu Apple Premium Partner trgovinu u Arena Shopping centru u Zagrebu kako bi doživjeli najnovije Apple proizvode i usluge u opuštenom, prijateljskom okruženju.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

iStyle postao prva Premium Partner trgovina s lokacijom u Zagrebu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.