White Shark u obrani prirode

White Shark u obrani prirode

Domaći brend računalne periferije odlučio se aktivno boriti za životinje koje su mu i zaštitni znak brenda

White Shark sada je već dobro poznat kod nas te nudi velik broj proizvoda u više segmenata računalne periferije, a možete se lagano naoružati svime što vam je potrebno za gaming. 

Briga o prirodi postaje sve veća tema i kod nas, a White Shark odlučio je investirati u obranu morskih pasa od negativnih utjecaja čovječanstva. Tako od ove godine prelaze na pakiranja bez plastike i s materijalima koji se lako recikliraju.

 

white_shark_2.jpg

Istovremeno, novi proizvodi koje ćete vidjeti na policama imati će sve veće postotke recikliranih materijala u svojoj izradi, primarno reciklirane plastike izvučene iz mora.

 

Velika investicija

Druga, glavna najava koju su objavili je da će White Shark u narednih nekoliko godina donirati 100.000 USD međunarodnoj udruzi International Union for Conservation of Nature (IUCN) za očuvanje mora i morskih pasa.

 

white_shark_3.jpg

Iza svega stoji Stjepan Šmit, vlasnik brenda koji je već okupio mnoge mlade influencere oko White Shark brenda, a ističe kako je prilika upravo mlade osvijestiti o bitnosti prirode i očuvanja okoliša kroz novu inicijativu.

Ovoga puta okupili su se Alen Soldo, profesor na fakultetu oceanografije u Splitu koji donosi stručnost znanstvene zajednice u tim. Tu je i Vanja Pleteš koji nam je dočarao svoj put do svjetskog prvaka u ronjenju na dah.

Domagoj "Ribafish" Jakopović istaknuo je svoj projekt Rok-otok kao i činjenicu da u sklopu projekta uvijek potiče sakupljanje otpada u prirodi gdje god ga projekt odvede. 

 

white_shark_4.jpg

Projekt je okrunjen i coverom poznate pjesme "Da mi je biti morski pas" te su eventu bili nazočni originalni autor Mirko Krstičević kao i Miro Odak koji je autor covera na hrvatskom, a pripremaju i englesku verziju "I want to be a White Shark". 

 

Sve u svemu, White Shark se aktivno okreće očuvanju okoliša, kako financijskom donacijom tako i korištenjem svojeg brenda za aktivno osvještavanje mlađih generacija o bitnosti održavanja prirode.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

White Shark u obrani prirode - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.