Antec AX61 Elite

Antec AX61 Elite

Elegantan mainstream gamer

Novo atraktivno Mid-Tower kućište s elegantnom mrežastom pločom i superiornim mogućnostima hlađenja.

Antec Inc., kalifornijski dobavljač računalnih komponenti visokih performansi i dodataka, predstavlja AX61 Elite, model iz pristupačne AX serije kućišta za gaming računalo. Kućište opremljeno s četiri 120 mm ARGB ventilatora sada je dostupno po vrlo povoljnoj cijeni od 79,98 eura (preporučena maloprodajna cijena s PDV-om).

Nova AX serija tvrtke Antec nudi širok izbor kućišta za gaming računalo s LED osvjetljenjem i upečatljivim dizajnom prednje ploče – sve po povoljnoj cijeni. Novo kućište AX61 Elite ima bočnu ploču od kaljenog stakla kojom ističe ugrađene komponente. Zračni otvori na prednjoj i donjoj strani omogućuju izvrsnu cirkulaciju zraka.

AX61_Elite_BR90_retuoch-1R.jpg

 

Dimenzije kućišta AX61 Elite iznose 405 mm x 200 mm x 449 mm (D x Š x V) i ovo kućište je kompatibilno s matičnim pločama ATX, micro-ATX i ITX. AX61 Elite podržava grafičke kartice duljine do 320 mm i hladnjake procesora maksimalne visine od 160 mm. Nudi prostor za do 8 ventilatora i tvornički je opremljeno s tri ARGB ventilatora sprijeda i jednim straga. Glavni ventilator koristi se za spajanje druga dva prednja ventilatora i za sinkronizaciju ARGB-a s matičnom pločom. Osim toga, kućište nudi prostor za radijator veličine 120 x 240 x 360 mm s prednje strane. Kućište ima dubinu od 24 mm s lijeve strane i 13 mm s desne strane radi jednostavnog upravljanja kablovima.

Sedam proširivih utora, dva 3,5-inčna (pretvoriva u jedan 2,5-inčni SSD) i dva namjenska 2,5-inčna pružaju dovoljno prostora za ugradnju diskova i dodatnih kartica. I/O panel ima tipku za napajanje i upravljanje LED-om, jedan USB 3.0, dva USB 2.0 priključka, kao i priključke za mikrofon i HD audio.

Za više informacija, pratite nas na Facebooku i posjetite našu web stranicu www.antec.com.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Antec AX61 Elite - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.