Hisense 55U7HQ

Hisense 55U7HQ

Best buy model s QLED zaslonom

Hisense je s ovim modelom tržištu ponudio pristupačni QLED UHD televizor nakrcan modernim opcijama uz Direct LED osvjetljenje ekrana.

 

Hisense je sa serijom U7 ponudio tržištu kombinaciju naprednih funkcionalnosti koje često nalazimo u flaghsip televizorima, ali uz puno povoljniju cijenu. QLED paneli ponajbolji su izbor u konkurenciji standardnih LED televizora jer dolaze s posebnim slojem nanočestica koje su zaslužne za bolji prikaz boja.

 

Dominira veliki ekran

Hisense 55U7HQ dolazi s modernim dizajnom u kojemu s prednje strane dominira ekran oko kojeg se nalaze vrlo tanki rubovi. Stalak je nenametljiv i stabilno drži veliki 55’’ ekran u vašoj dnevnoj sobi. Televizor je i iz profila tanak, a dolazi s izuzetno dobrom opremljenošću. Kućište je kvalitetno, izrađeno od plastike, dok se metalni stalak zavijenim linijama podvlači pod sam uređaj.
Hisense je na ovu seriju ugradio četiri HDMI sučelja, od čega su dva HDMI 2.1 što je značajno za gamere, budući da ova konekcija može prenijeti signal od 120 Hz u 4K rezoluciji i time je ovaj televizor jako dobar izbor za vlasnike konzola. Za igrače, Hisense ima još par tehnologija kao što su VRR, odnosno promjenjivi refresh rate, a dolazi i s podrškom za FreeSync i G-Sync tako da će i gameri koji na televizor spajaju računalo doći na svoje. Televizor ima i poseban Game Mode Pro.
Uz spomenuta HDMI sučelja ovaj model podržava Wi-Fi ac konekcije i ima Bluetooth povezivanje, te dolazi s dva USB 3.0 porta. Sva sučelja pozicionirana su sa stražnje desne strane.

 

Kvaliteta slike

U ovoj cjenovnoj kategoriji od oko 600 eura teško da možete naći model koji će nadmašiti QLED panel s Direct LED rasvjetom. Televizor dolazi s odličnim prikazom crne boje i visokim kontrastom zahvaljujući ADS panelu kojeg koristi. Uz direktno LED osvjetljenje tu je i opcija lokalnog zatamnjenja, pa će upravljanje zonama osvjetljenja dodatno doprinijeti kvaliteti isporučene slike. Da se radi o kvalitetnom ekranu dokazuje i široka podrška za HDR formate. Hisense 55U7HQ podržava HDR 10, HDR 10+, HLG i konačno Dolby Vision, pa ćete bez problema reproducirati HDR sadržaj s igraćih konzola i streaming servisa što će doprinijeti kvaliteti iskustva gledanja.
Uz 4K rezoluciju, ova QLED serija iz Hisensea omogućuje gledanje visokorazlučivih sadržaja i upscale onih sadržaja koji se isporučuju u nižoj rezoluciji. Za zvuk na ovom televizoru brinu se 2x10 W zvučnika, no, budući da serija U7 stiže sa Dolby Atmos podrškom, uz dodatnu audio opremu moguće je izvući dodatnu kvalitetu.

 

VIDAA U6

Hisense 55U7HQ dolazi s pametnim sučeljem VIDAA U6 koje je intuitivno i jako responzivno. Nudi bogatu podršku za aplikacije i dostupne su vam sve popularne streaming usluge kao što su Netflix, YouTube, Deezer, Disney+, NBA, Twitch, SHOWMAX, Prime Video i mnoge druge. Više od 200 aplikacija, upravljanje glasom i univerzalno pretraživanje samo su neke od funkcionalnosti VIDAA sučelja koje prema vašoj povijesti pregleda slaže prijedloge novih sadržaja.

Hisense 55U7HQ spreman je za sve izazove koje streaming ili IPTV aplikacije mogu baciti pred njega. Veliki ekran s odličnim kontrastom, prikazom boja i širokom HDR podrškom okosnica je centralnog mjesta za vašu kućnu multimediju. Uz QLED tehnologiju koja se ističe u ovom cjenovnom razredu, televizor je spreman i za gamersku publiku budući da podržava visoki refresh rate i može prikazati 4K sadržaj u 120 sličica u sekundi pri čemu se dobiva i podrška za VRR, FreeSync i G-Sync kako bi se zaokružila ponuda za sve tipove igrača. Uz bogatu opremljenost i mogućnost bežičnog povezivanja, Hisense 55U7HQ ima i kvalitetno pametno sučelje koje omogućuje gledanje svih najboljih streaming usluga.

u7h_right.jpg

 

Hisense 55U7HQ TOP 5 stvari:

  1. 55” ADS panel (poboljšani IPS panel)
  2. Direct LED pozadinsko osvjetljenje s lokalnim zatamnjenjem
  3. Podrška za HDR 10, HDR 10+, HLG, Dolby Vision te Dolby Atmos za audio
  4. Dva HDMI 2.1 sučelja
  5. Moderno VIDAA 6 pametno sučelje
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Hisense 55U7HQ - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.