Oduševite se novom Motorolom Edge 40 Neo

Oduševite se novom Motorolom Edge 40 Neo

Motorola je predstavila Edge 40 Neo, novi uređaj u njihovoj rastućoj Edge obitelji koji se, između ostalog, može pohvaliti IP68 podvodnom zaštitom i Ultra Pixel senzorom od 50 MP s tehnologijom trenutnog fokusiranja svih piksela i 16x bržim performansama pri slabom osvjetljenju za nevjerojatno noćne snimke.

Osim ovog uređaja, Motorola je predstavila još dva uređaja: Moto G84 5G i G54 5G Power Edition u koje ćete se zaljubiti na prvi dodir zahvaljujući završnoj obradi od veganske kože. Mobiteli također dolaze s novim 50 MP Ultra Pixel OIS sustavom kamere i modernim PANTONE bojama.

motorola_edge_40_neo_ATL_GALLERY_SHOOT_ROW_PROFESSIONAL_PHOTOS_23.jpg

Edge 40 Neo će se svidjeti onima koji vole tanke mobitele s ultra tankim kućištem (7,76mm), dok zakrivljeni rubovi uređaja čine novi Edge lakim za držanje, nošenje i spremanje u džep bez osjećaja da je telefon glomazan.

Motorola se tijekom dizajniranja Edge 40 Neo uređaja brinula i o okolišu pa je to prvi njihov telefon koji koristi Lenovo CO2 Offset usluge za kompenzaciju emisija CO2 putem smanjenja emisija tijekom svog prosječnog životnog ciklusa i podupire klimatske akcijske projekte diljem svijeta.

motorola_edge_40_neo_ATL_GALLERY_SHOOT_ROW_PROFESSIONAL_PHOTOS_41_1.jpg

Edge 40 Neo također dolazi u pakiranju 100% bez plastike, s tintom na bazi soje i 60% recikliranih materijala, poput sivog kartona, kraft papira i paus paira; a sam uređaj dolazi sa 100% biljnim kućištem.

A kad dođe vrijeme za zamjenu maske za telefon, tvrtka agood koja je i proizvela samo kućište će staru futrolu upotrijebiti za nešto novo, osiguravajući da nikad ne završi kao otpad. To Motorola ističe kao dodatnu predanost održivijoj budućnosti, dok potrošačima daje dodatnu zaštitu zbog koje se mogu osjećati dobro.

motorola_edge_40_neo_ATL_GALLERY_SHOOT_ROW_PROFESSIONAL_PHOTOS_30.jpg

Edge 40 Neo dostupan je u tri nijanse: duboki crni ton s mat akrilnom podlogom naziva Black Beauty i dvije živopisne opcije – Soothing Sea i Caneel Bay, zbog kojih ćete se prisjetiti mora i godišnjeg odmora koji je nedavno završio.

motorola_edge_40_neo_ATL_GALLERY_SHOOT_ROW_PROFESSIONAL_PHOTOS_34_1.jpg

Uz glavnu kameru, Edge 40 Neo dolazi i s ultraširokokutnom lećom od 13 MP s Macro Visionom i selfie kamerom od 32 MP s tehnologijom četverostrukih piksela za živopisne snimke u svakom trenutku.

motorola_edge_40_neo_ATL_GALLERY_SHOOT_ROW_PROFESSIONAL_PHOTOS_22.jpg

Kako bi u svakom trenutku mogli izvući najbolje iz tih kamera i vašeg novog Edge 40 Neo suputnika, Motorola je pripremila veliku bateriju od 5000 mAh, kao i 68 W TurboPower brzo punjenje, za koje Motorola tvrdi da vaš mobitel može napuniti od 0 do 50% za svega 15 minuta.

Edge 40 Neo dolazi s 6,55-inčnim pOLED zaslonom i brzinom osvježavanja od 144 Hz. Ekran se također može pohvaliti vršnom svjetlinom od 1300 nita tako da nećete imati problema s konzumiranjem sadržaja čak ni na otvorenom.

motorola_edge_40_neo_ATL_GALLERY_SHOOT_ROW_PROFESSIONAL_PHOTOS_31.jpg

Uređaj pokreće munjevito brz procesor MediaTek Dimensity 7030 pa će tako i mobilni gejmeri moći uživati u praktički svim naslovima bilo kada, bilo gdje.

Motorola Edge 40 Neo dostupan je od 15. rujna po MSRP cijeni od 399 eura.

Moto G84 5G

moto_g84_5G_ATL_LIFESTYLE_PHOTOGRAPHY_PRODUCT_PHOTOGRAPHY_VIVA_MAGENTA_DIGITAL_USE.jpg

Motorola je na misiji da pruži vrhunske značajke po pristupačnoj cijeni, zbog čega je predstavila Moto G84 5G telefon s završetkom od veganske kože.

Moto G84 5G također dolazi s 6,5-inčnim pOLED zaslonom, kao i glavnu kameru s 50 MP te tehnologijom Ultra Pixel koja propušta više svjetla kombiniranjem piksela, dok OIS osigurava da na slikama nema podrhtavanja.

moto_g84_5G_ATL_GALLERY_SHOOT_PROFESSIONAL_SHOTS_120DPI_DIGITAL_USE_3.jpg

U sustavu kamera dolazi i ultraširoka leća od 8 MP s Macro Visionom i selfie kamera od 16 MP s brzim fokusom za trenutno snimanje osmijeha.

Brzina osvježavanja zaslona od 120 Hz osigurat će glatke pokrete tijekom korištenja, a svjetlina do 1300 nita garantira da ćete u svim uvjetima moći obavljati sve zadatke na njemu.

Snapdragon 695 5G mobilna platforma osigurat će glatko igranje i strujanje gotovo bez kašnjenja, a dugotrajna baterija od 5000 mAh osigurat će cjelodnevno korištenje bez puno muke. Jednom kad dođe vrijeme za punjenje, dostupan je 30 W TurboPower način punjenja.

moto_g84_5G_ATL_GALLERY_SHOOT_PROFESSIONAL_SHOTS_120DPI_DIGITAL_USE_4_1.jpg

Moto G84 5G je u prodaji po početnoj MSRP cijeni od 299 eura.

Moto G54 5G Power Edition

6,5-inčni 120 Hz FHD+ zaslon, ogromna baterija od 6000 mAh i TurboPower punjenje samo su neki od razloga zašto se Motorola hvali svojim novim uređajem.

MOTO_G54_5G_POWER_EDITION_BASICPACK_MIDNIGHT_BLUE_PDP-HERO.jpg

Dizajniran je aerodinamičnim aluminijskim kućištem kamere i vrhunskom mat površinom koja je sjajna u ruci. Posebno izdanje uređaja također dolazi u kućištu od veganske kože, a mobitel je zaštićen od slučajnog prolijevanja i prskanja zahvaljujući dizajnu koji odbija vodu.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Oduševite se novom Motorolom Edge 40 Neo - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.