Hisense U6KQ

Hisense U6KQ

Otkrijte svijet Mini-LED televizora

Tražite best buy televizor u kategoriji Mini-LED s najboljim performansama? Hisense U6KQ koji dolazi u dvije veličine, 55 i 65 inča, mogao bi biti savršen izbor. Ovaj model je kombinacija najsuvremenije tehnologije s modernim dizajnom te pruža vrhunsko korisničko iskustvo. Hisense serije televizora U6KQ, U7KQ i U8KQ u kategoriji Mini-LED spajaju visoku svjetlinu te se približavaju visokom kontrastu kakav imaju, primjerice, OLED modeli.

 

Mini-LED tehnologija je najnovija tehnologija kada je u pitanju TV slika. Hisenseov Mini-LED poboljšava LED diode što na zaslonu rezultira detaljima koji oduzimaju dah. Usko grupirane LED diode osiguravaju beskrajno precizno pozadinsko osvjetljenje i bolju kontrolu kontrasta. Osim toga, Mini-LED diode emitiraju svjetlo u liniji što također poboljšava preciznost. Rezultat je poboljšani kontrast i jasna, živopisna slika.

Inteligentni procesor Hi-View Engine predstavlja mozak i snagu koji održava nesmetan rad TV-a. Da dodamo malo tehnološke pozadine: moćna neuronska mreža dosljedno optimizira iskustvo gledanja analizom u stvarnom vremenu kako bi osigurala optimalno audiovizualno putovanje, a uz to se brine o složenim funkcijama kao što je poboljšanje boje, tako da čak i video niže kvalitete izgleda bolje nego ikada.

 

u6k-product_image-65-right.jpg

 

Quantum Dot Colour predstavlja jednu od najučinkovitijih tehnologija za jasne i precizne boje. Korištenjem kvantnih točaka za emitiranje iznimno preciznih valnih duljina svjetlosti, Quantum Dot Color omogućuje prikaz milijarde novih nijansi pri nevjerojatno visokim razinama osvjetljenja. Rezultat svega toga je izvanredan volumen boja koji graniči s nemogućim.

Hisense serija U6KQ može se pohvaliti prilagodljivim svjetlosnim senzorom s maksimalnom svjetlinom od 600+ nita što osigurava izuzetnu svjetlinu cijeli dan i cijelu noć. Prilagodljivi svjetlosni senzor automatski prilagođava razinu svjetline i poboljšava sliku praćenjem svjetla u vašem okruženju. Tako možete uživati ​​čak i u tamnoj crnoj boji noću i svijetloj bijeloj boji danju s poboljšanim detaljima u sjenama i svijetlim dijelovima slike.

 

u6k_u7k_mini-led.jpg

 

I danas se s vremena na vrijeme susrećemo sa snimkama slabije kvalitete. Ne brinite više! S Total HDR rješenjem Hisense televizori su zauzeli razuman pristup HDR-u s podrškom za sve glavne formate, uključujući Dolby Vision, HDR10, HDR10+ Adaptive i HLG. Gledatelj više nikada neće morati brinuti o lošoj kvaliteti videa ili kompatibilnosti. Moći će jednostavno odabrati i reproducirati koji god sadržaj žele znajući da ga doživljavaju sa savršenim detaljima, poboljšanim bojama i dubljom crnom bojom, zahvaljujući širokom rasponu HDR formata podržanih na ovom TV-u. 

Kada je riječ o audio dijelu, moći ćete uživati ​​u vrhunskom iskustvu zabave uz impresivan zvuk Dolby Atmos®. Režiseri zvuka koriste ove napredne tehnologije za stvaranje spektakularne zabave koju možete doživjeti na svom TV-u s Dolby Atmosom.
S VIDAA-om – intuitivnim, brzim, prilagodljivim i besplatnim operativnim sustavom – možete uživati u mnoštvu besplatnih aplikacija. VIDAA omogućuje prilagodbu TV-a prema potrebama korisnika kako bi iskustvo gledanja bilo još ugodnije i bez stresa.

 

A1hmmfqppVL._AC_SL1500_.jpg

 

I na kraju, ali ne manje važno: gaming je danas ozbiljan posao i ozbiljan gaming zahtijeva ozbiljne ekrane na kojima se igrice igraju. Hisense U6KQ zadovoljit će sve potrebe igrača nudeći značajku Game Mode PLUS, kolekciju tehnologija kombiniranih za glatko iskustvo igranja bez stresa. Ekran od 60 Hz, varijabilna stopa osvježavanja (VRR) i automatski način rada s niskom latencijom (ALLM) zajedno osiguravaju da grafička kartica i zaslon rade savršeno usklađeno.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Hisense U6KQ - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.