Galaxy S23 FE i njegove praktične značajke za personalizirano iskustvo korisnika

Galaxy S23 FE i njegove praktične značajke za personalizirano iskustvo korisnika

Galaxy S23 FE donosi korisnicima jedinstveno iskustvo, ističući se po svojoj tehničkoj izvrsnosti i sposobnosti da transformira način na koji korisnici stvaraju i doživljavaju digitalni sadržaj.

Kroz niz inovacija, ovaj uređaj pruža novi pristup estetici, osobnom izrazu i kreativnosti, naglašavajući kako tehnologija može potaknuti promjene u našem svakodnevnom digitalnom iskustvu.

 

Redefiniranje estetskog iskustva

Novi Galaxy S23 FE preuzima legendarni dizajn Galaxy S23 serije, usvajajući njegovu klasičnu estetiku i mnoge praktične značajke. Uz Corning® Gorilla® Glass 5 koji štiti prednju i stražnju stranu, pametni telefon je napravljen da traje.

Posebnost leži u AMOLED zaslonu, oštar i izraženih boja i kontrasta i s frekvencijom osvježavanja do 120 Hz što animacije sučelja i listanje kroz sadržaje čini fluidnim.

 Samsung_Galaxy_S23_FE_3.jpg

 

Visokokvalitetne fotografije i videozapisi

Galaxy S23 FE glavnom kamerom od 50 MP snima visokokvalitetne fotografije, izraženih boja, jakog kontrasta i oštrine i širokog dinamičkog raspona.

Nightography kamera omogućuje vrhunske fotografije i videozapise, čak i u mraku, a možete i ručno namještati kameru te se na taj način izvlači svjetlijih dijelovi iz mračnih kadrova.

Aktiviranjem Pro načina rada i upotrebom aplikacije Camera Assistant, ovaj uređaj se transformira u prijenosni studio za uređivanje, čineći svaki kadar potencijalnim umjetničkim djelom.

 Samsung_Galaxy_S23_FE_1.jpg

 

Gaming kao izvor kreativnosti

Multitasking, skakanje iz aplikacije u aplikaciju, snimanje fotografija i videozapisa, pa i pokretanje zahtjevnih igrica odrađuje bez muke i pregrijavanja.

Za strastvene gejmere ovaj uređaj ne služi samo za igranje, već je izvor neiscrpne kreativnosti. Njegove snažne performanse i inovativne značajke poput brzog procesora i naprednih mogućnosti uređivanja, mijenjaju dinamiku gaming iskustva u priliku za stvaranje originalnog sadržaja.

Samsung inovacija ne samo da omogućuje dijeljenje najuzbudljivijih trenutaka igre, već potiče korisnike da svoje gaming avanture pretvore u jedinstvene kreativne priče.

 

Transformacija kreativnih zadataka

Galaxy S23 FE ne samo da donosi brze performanse, već mijenja pristup kreativnim zadacima. S brzim punjenjem i dugotrajnom baterijom, ovaj uređaj omogućuje neprekidno stvaranje, bilo da se radi o fotografijama, videozapisima ili igrama.

Također pruža slobodu izražavanja bez ograničenja vremena i prostora, stvarajući inovaciju u načinu kako se kreativnost doživljava i dijeli.

Galaxy S23 FE je i prvi Samsung pametni telefon, koji na ove prostore stiže s Androidom 14 i novim One UI 6 sučeljem. Prepoznat ćete ga ponajprije po novom izgledu Centra za obavijesti s Brzim postavkama.

 Samsung_Galaxy_S23_FE_11.jpg

 

Iskoristite nevjerojatnu ponudu

Galaxy S23 FE dostupan je za prednarudžbu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 699 EUR. Prilikom prednarudžbe ovog pametnog telefona dobivate i poklon - Galaxy Buds FE slušalice. Promocija traje do 14.12.2023. ili do isteka zaliha. Više informacija možete pronaći na poveznici.

 

 

**Samsung Electronics Austria GmbH ne kontrolira niti utječe na maloprodajne cijene svojih partnera. Samsung partneri samostalno odlučuju o svojim maloprodajnim cijenama.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Galaxy S23 FE i njegove praktične značajke za personalizirano iskustvo korisnika - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.