Zapakirajte vrhunski božićni poklon uz Philips monitor vodič za gaming i kućni ured

Zapakirajte vrhunski božićni poklon uz Philips monitor vodič za gaming i kućni ured

Svatko može biti gamer, a kao što joj ime govori, Evnia podržava radost gameanja za sve. Evnia monitori predstavljaju snagu visokih stopa osvježavanja i niskog ulaznog kašnjenja za responzivno gaming iskustvo, u kombinaciji s imerzivnim tehnologijama prikaza za očaravajuće slike. Uz Evniu, glatko i ugodno gameanje uvijek je zajamčeno, bez obzira kojoj gaming varijanti se želite posvetiti tijekom praznika.

Oni koji traže brz i responzivan monitor male veličine shvatit će da je Philips Evnia 25M2N3200W savršen odabir. Radi se o 24,5″ Full HD Fast VA zaslonu s ultra brzom stopom osvježavanja od 240 Hz i 0,5 ms MPRT za ultra glatke gaming sekvence s jasnim, preciznim slikama bez trzanja i ghostinga. Ako više volite još brži (i IPS) zaslon, Philips Evnia 25M2N5200P je njegov pandan: 24,5” Full HD IPS panel s ultra brzom stopom osvježavanja od 280 Hz za glatko i brzo gaming iskustvo te SmartImage HDR načinima za optimalnu boju, svjetlinu i kontrast.

Slika5.png

Slika6.png

Zapanjujuće gameanje s Evniom

Ljubitelji zakrivljenih zaslona traže imerzivno iskustvo, zaslon koji oponaša prirodnu krivulju oka. Philips Evnia 27M2C5500W je 1000R 27″ Quad HD zakrivljeni gaming monitor opremljen s AMD FreeSync™ Premium Pro, munjevito brzom stopom osvježavanja od 240 Hz, niskim ulaznim kašnjenjem i brzim odzivom od 1 ms GtG s 0,5 ms MPRT. Ovaj model nudi najbrže, najglađe iskustvo i idealan je izbor za intenzivniji, uzbudljivi i akcijski gaming. Sličan monitor, Philips Evnia 32M2C5500W je novo najavljeni 1000R 31,5” zakrivljeni zaslon spreman da vas odvede ravno u središte akcije svojim brzim VA panelom s Quad HD rezolucijom, stopom osvježavanja od 240 Hz i vremenom odziva od 0,5 ms. Beskrajne avanture odvijaju se glatkim slijedom jasnih slika i realističnih performansi pri velikim brzinama. Za veću jednostavnost i fleksibilnost, ovaj model također ima USB-hub povezivanje.

Slika7.png

Još jedno odlično rješenje za gameanje su OLED paneli koji čine monitore s brzim odzivom i bez ghostinga. Njihova tehnologija omogućuje brže vrijeme odziva i MPRT, manju refleksiju i nisko ulazno kašnjenje. OLED također pruža jedinstveno realistične vizualne prikaze s dubokim crnim tonovima. Philips Evnia 34M2C8600 prekrasno je dizajniran zakrivljeni 34″ QD OLED monitor, opremljen USB-C priključkom, KVM prekidačem i svim značajkama koje su korisnicima potrebne za najimerzivniji gaming doživljaj ikada, poput VESA-Certified ClearMR, 0.03ms GtG vrijeme odziva, AMD FreeSync™ Premium Pro, DTS Sound™ i još mnogo toga. Philips Evnia 49M2C8900 prikladan je za sve vrste gameanja i zasigurno impresionira svojom veličinom i značajkama. Uključuje QD-OLED zaslon za besprijekorne vizualne prikaze, stopu osvježavanja od 240 Hz za brzo i jasno gameanje, vrijeme odziva od 0,03 ms GtG i VESA ClearMR 13000 certifikat koji osigurava blur-free gaming, uz ugrađene zvučnike koji podržavaju DTS zvuk s izlaznom snagom od 30 W za izniman i imerzivan zvuk te ekskluzivnom značajkom Ambiglow koja osigurava sveobuhvatno zavodljivo iskustvo. Ovi Philips monitori certificirani su s VESA DisplayHDR™ True Black 400, isporučujući nevjerojatno precizne detalje u sjeni s dubljim crnim tonovima za nevjerojatno vizualno iskustvo u usporedbi s konvencionalnim monitorima iste vrhunske svjetline.

Slika8.png

Slika9.png

Sinergija, ugodnost i povezivost u kućnom uredu

Rješenja za kućni ured i profesionalna rješenja dizajnirana su imajući na umu udobnost, povezivost, fleksibilnost i jednostavnost – svaki dan u godini, a posebno tijekom blagdanske sezone. Zbog toga portfelj Philips monitora uključuje široku lepezu prilagodljivih tehnologija za ugodno gledanje (digitalno naprezanje očiju smatra se pravim problemom za 50 % ili više korisnika računala), ultra jasne rezolucije za produktivnost i brojne mogućnosti povezivanja čak i za najzahtjevnije i kompleksne radne potrebe, uključujući rješenja za spajanje i daisy chaining tehnologiju.

Philips 27E1N5600HE monitor zadovoljava potrebe korisnika svih dobnih skupina kao odgovor na porast rada na daljinu, web događaja i aktivnosti, društvenih medija i online zabave. Sadrži 27” IPS panel s QHD rezolucijom, integriranu 5MP Windows Hello™ web kameru s mikrofonom za uklanjanje pozadinske buke koji omogućuje jednostavnu i sigurnu suradnju, te USB Type-C tehnologiju za jednostavno povezivanje jednim kabelom.

Za najzahtjevnije CAD-CAM, 3D grafike ili fotografske profesionalce, Philips 34B1U5600CH pruža svijetle, živopisne i kvalitetne slike na zakrivljenom 34” QHD VA panelu dizajniranom za olakšavanje svakog zadataka. Povezivost i multitasking su prioriteti, zahvaljujući USB-C, MultiClient integriranom KVM prekidaču i DP-outu. Suradnja, bilo osobna ili na daljinu, olakšana je zahvaljujući značajkama kao što su ugrađena 5MP Windows Hello™ web kamera, mikrofon za uklanjanje pozadinske buke i zvučnici. Slični modeli, Philips 40B1U5601H i 40B1U5600, nude jednostavno povezivanje putem USB-C tehnologije, vrhunsku kvalitetu slike UltraWide QHD rezolucije s DisplayHDR 400 (u slučaju Philips 40B1U5600 modela), praktičnost MultiClient integriranog KVM-a, pa čak i držač za slušalice, čineći ih idealnim rješenjem za dinamične profesionalce kojima je potrebna velika veličina zaslona i izvrsna rezolucija. Philips 40B1U5601H također nudi ugrađenu Windows Hello™ 5MP web kameru i mikrofon za uklanjanje pozadinske buke.

Slika10.png

Slika11.png

Philips 27B1U7903 nudi kombinaciju izvanrednih slikovnih performansi sa sigurnim dockanjem putem jednog kabela, održivim materijalima u svojim komponentama i pakiranju te elegantnim dizajnom. Ovaj 27” 4K MiniLED Thunderbolt™ 4 monitor prepun je značajki visokih performansi koje profesionalcima omogućuju postizanje novih razina produktivnosti uz certificiranje s VESA DisplayHDR™ 1400 i ponudu šireg spektra boja (1,07 milijarda boja) kako bi istaknuo prethodno neviđene detalje i nijanse za ultra realistične efekte. Philips 40B1U6903CH nije samo opremljen brzim, višenamjenskim Thunderbolt™ 4 rješenjem za dockanje, već ima i veliki 39,7” zaslon (100,9 cm dijagonalno), 5K2K (5120 x 2160) rezoluciju, integriranu 5MP Windows Hello™ web kameru i mikrofon za uklanjanje pozadinske buke.

Slika12.png

Portfelj monitora Philips sadrži dva glavna rješenja posebno namijenjena financijskim stručnjacima koji rade od kuće. Prvo, Philips 45B1U6900CH kombinira dva zaslona i web kameru u jednom setu. Ovaj je monitor opremljen velikim zaslonom od 44,5” (113 cm dijagonale) s rezolucijom 5120 x 1440 i nekoliko drugih značajki dizajniranih kako bi pomogle profesionalcima pri obavljanju više zadataka, poput 5MP web kamere, USB-C dockanja s RJ45, 32:9 SuperWide zaslon i zakrivljenost od 1500R s kutovima gledanja od 178/178 stupnjeva. Drugo, Philips 49B2U5900CH ima 48,8" (124 cm) zakrivljen SuperWide (32:9) zaslon. Ovaj model nudi nove, inovativne značajke za suradnju kao što je Busylight, smještenog na vrhu web kamere, i može se sinkronizirati sa statusima Microsoft Teamsa kako bi kolege znali jesu li drugi na pozivu ili ne. Ovo, zajedno s Philips 49B2U5900CH USB-C docking rješenjem s RJ45 priključkom i TÜV Rheinland Eyesafe certifikatom, čini ovaj monitor idealnim izborom za one koji rade od kuće i traže iznimno suradljiv proizvod koji će im olakšati radni dan.

Slika13.png

Profesionalci koji su u pokretu često mogu imati jedinstvene potrebe i često trebaju prijenosni monitor kako bi mobilni radni prostor bio ergonomičniji i udobniji. Zahvaljujući laganom i prijenosnom dizajnu, nagrađivani Philips 16B1P3302D može stati u aktovku ili ruksak sa svojom veličinom zaslona veličine 15,6” (39,6 cm dijagonalno). Ovaj prijenosni monitor ima dva USB-C priključka sa strane i omogućeno je da se dva USB-C kabela priključe i koriste istovremeno kako bi napajali monitor i proširivali zaslon za poslovne prezentacije. Nikada ne podcjenjujte moć dodatnog prijenosnog zaslona za kućni ured, čak ni najmanjeg.

Slika14.png

I kao posljednji dodaci, Philips SPT6607B i SPT6407B, poput blagdanskih ukrasa na drvcu, kombinacija su dva seta tipkovnice i miša dizajniranih za vaše produktivne dane. Možete povezati do tri uređaja zahvaljujući bežičnim 2,4 GHz i Bluetooth vezama, što je pogodno ako koristite Mac. Možete se jednostavno prebacivati između postavki kompatibilnih s MacOS-om, iOS-om i Windowsom.

Slika15.png

Slika16.png

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Zapakirajte vrhunski božićni poklon uz Philips monitor vodič za gaming i kućni ured - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.