Hisense Party Rocker

Hisense Party Rocker

Pripreme za roštiljanje

Lijepo vrijeme sve je bliže, a dani sve duži. Sezona zabave na otvorenom polako se zahuktava, pa predlažemo i da se opremite svim bitnim gadgetima.

Dok je prijenosni frižider možda prva stvar na koju treba misliti, drugi detalj brzo će biti i glazba. Kad smo već u potrazi za novim modelom, tražimo neki koji je bogat mogućnostima i pristojne cijene, u nadi da sezona ove godine potraje što dulje, sa svakim sunčanim vikendom iskorištenim do kraja.

Iako, naravno, možemo ići u nedogled bez gledanja u cijenu, ipak želimo obuzdati i naš budžet, pa smo se odlučili isprobati Hisense Party Rocker prijenosni zvučnik s velikim brojem mogućnosti izlistanih na stranici. S obzirom na ostali hardver koji smo već imali na testu, jednostavnost postavljanja i očekivane performanse uistinu su nas od prve dočekali.

Zvučnik je po nama idealnih dimenzija s obzirom na namjenu, a to je slušanje u većim prostorijama, kao i vani gdje se na udaljenosti brzo gubi jasnoća zvuka ako zvučnik nema dovoljno snage. Party Rocker One tako dolazi s dva velika 5,25-inčna woofera, kao i dva 2,25-inčna visokotonca u dvokanalnoj konfiguraciji za reprodukciju punog stereo sadržaja. Zajedno imaju peak snagu od 300 W što će biti dovoljno da se glazbom obogati svako druženje. Zvučnik ima dimenzije visine oko 55 cm te širinu od 30 cm, a sa 10 kg težine, lako ga je prenijeti i do udaljene lokacije.

 

hisensenative.jpg

 Dodatni inputi: omogućuju povezivanje raznih izvora, a možete određivati i njihovu glasnoću odvojeno

 

Dolazi sa standardnim utorom za utičnicu i kablom od dva metra, no imate i opciju puniti ga s 12 V punjačem, što uključuje i za vrijeme vožnje u automobilu. Ako ga imate priliku spojiti na utičnicu, možete njime puniti i mobitel, s obzirom da vrh uređaja ima i bežični punjač, pa samo ostavite mobitel na vrhu dok s njega puštate glazbu.

Hisense je zvučnik dizajnirao tako da osim uspravno, zvučnik možete i polegnuti ako ga stavljate na stol, da se izbjegne prevrtanje kada se nakon nekoliko sati smanji pozornost. Ako se slučajno i zalije, zvučnik ima IPX4 certifikat, pa ga malo vode neće oštetiti.

Na kraju, spomenimo i vizualnu atrakciju, a to je neizbježna LED rasvjeta koja okružuje svaki zvučnik te ima razne načine rada, no najbolje je kada prati glazbu koja se svira. S obzirom na snagu, Hisense mu daje oko 15 sati rada na jednom punjenju, a za maksimiziranje radnog vijeka možete ugasiti RGB osvjetljenje, no to znači i da je zabava stvarno izmakla kontroli.

Mi smo ga spojili na utičnicu i pokreće se te savjetujemo da ga prvo napunite do kraja kako bi bio spreman kada je potreban. Kod prvog paljenja smo već shvatili da ima i FM radio, što nam je svakako uljepšalo radni dan dok smo planirali kako ćemo ga stvarno isprobati.

Za to smo ga prebacili u Bluetooth način rada te blago plavo treperenje cijelog zvučnika znači da je spreman za uparivanje. Spojite ga s mobitelom i spreman je za streamanje glazbe, a preporučamo da sve prepustite nekome tko već ima spremnih par playlista. No, osim puštanja glazbe, zvučnik ima i razne DJ efekte kojima možete obogatiti iskustvo slušanja, a gumbi na vrhu nude vam dodatne opcije poput prilagodbe snage dubokotonca, a tu je i nekoliko modova ekvilajzera da dobijete idealnu boju zvuka za svaku prigodu.

 

hisensenative2.jpg

Sve na jednom mjestu: Imate brzi pristup EQ postavkama i glazbi, a mobitel se može i bežično puniti

 

Jednom kada je pao mrak, ponovno smo pokrenuli sustav, a Hisense je Party Rockera naoružao vrlo glasnim pozdravnim zvukom, pa će svima biti jasno kada zabava počinje. Straga možete žicom povezati i gitaru, kao i mikrofon za malo karaoke zabave, te postaviti glasnoću ulaznih signala prema želji. Sve u svemu, testni party je prošao, a sada nam preostaje pričekati toplije večeri kojima ćemo punom snagom ispuniti sate zabave hitovima.

 

hisense_party_rocker_one_prijenosni_zvučnik_vidi_337_native_otvor_na_webu_vidilab.jpg

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Hisense Party Rocker - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.