Patriot Viper Steel RGB 3200 MHz

Patriot Viper Steel RGB 3200 MHz

Savršen RAM za RGB build!

Najnovija serija Patriotovih memorijskih modula Viper Steel RGB namijenjena je ljubiteljima RGB osvjetljenja. Uz impresivno RGB osvjetljenje, ovi se moduli odlikuju i vrlo dobrim performansama i besprijekornom stabilnošću

Patriot je nedavno predstavio svoju najnoviju seriju memorijskih kitova Viper Steel RGB koja je prije svega namijenjena ljubiteljima RGB osvjetljenja. Viper Steel RGB serija trenutno je dostupna u kapacitetima od 8 do 64 GB (kit) i brzinama od 3200 i 3600 MHz. Vizualno ovi novi Viper Steel RGB memorijski moduli doista izgledaju impresivno. Kvaliteta izrade je vrhunska, a desetslojna tiskana pločica na kojoj se nalaze sami moduli „oklopljena“ je crnim aluminijski hladnjakom sa zlatnim Viper logom na sredini. Sve skupa izgleda još impresivnije kada memoriju ubacite u računalo.

RGB osvjetljenje je super atraktivno zahvaljujući podršci za 16,8 milijuna boja, uz 5 zasebno podesivih zona osvjetljenja. Viper Steel RGB memorijski moduli kompatibilni su sa svim aplikacijama proizvođača matičnih ploča za podešavanje i sinkronizaciju RGB osvjetljenja, kao što su: ASRock Polychrome Sync, Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion Ready i MSI Mystic Light Sync. Na ovaj način moći ćete na željeni način podesiti i uskladiti RGB osvjetljenje i savršeno uklopiti Viper Steel RGB memoriju u svoje RGB gaming računalo.

Patriot Viper Steel RGB 2

Viper Steel RGB memorija kompatibilna je sa svim modernim DDR4 Intelovim ili AMD-ovim harderskim platformama. Mi smo je isprobali na jednoj i na drugoj platformi i sve skupa funkcionira bez greške po principu plug and play. Ugradite memoriju te potom u BIOS-u matične ploče odaberete odgovarajući XMP profil i to je to.

Performanse su vrlo dobre i tu nemamo većih zamjerki. Nazivno su memorijske latencije nešto više (18-22-22-41), međutim, uz korištenje većeg radnog napona ova memorija radi na CL 16 pri 3200 MHz. Možete je i overclockirati uz korištenje nešto viših latencija za postizanje nešto boljih performansi. Međutim, valja imati na umu kako ovo nisu memorijski moduli namijenjeni hardcore overclockerima. Većina ciljanih korisnika jednostavno će odabrati odgovarajući profil u BIOS-u i zaboraviti na sve ostalo. Viper Steel RGB serija memorijskih modula svakako je savršena za sve koji žele sklopiti iznimno atraktivno gaming računalo efektnog izgleda.

Više informacija

  • Model: Viper Steel RGB PVSR416G320C8K
  • Ukupna ocjena: 4,3
  • Performanse: 4
  • Isplativost: 4
  • Dojam: 5
  • Proizvođač: Patriot
  • Brzina memorije: PC4-21300 (2666MHz),
  • Latencija: 19-19-19-43
  • Plus: pristupačna cijena za RGB memorijski kit, vrlo dobre performanse, super atraktivno RGB osvjetljenje, kompatibilnost s Intelovim i AMD-ovim hardverskim platformama
  • Minus: Nešto više memorijske latencije
  • Ustupitelj i cijena: Patriot, www.patriotmemory.com Cijena: 741kn
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Patriot Viper Steel RGB 3200 MHz

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Patriot Viper Steel RGB 3200 MHz - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.