Koji monitor odabrati za gaming, a koji za posao? - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Koji monitor odabrati za gaming, a koji za posao?

Koji monitor odabrati za gaming, a koji za posao?

Uvijek inč više

Izbor hardvera danas je veći nego ikada, no monitori uglavnom uzimaju sekundarnu poziciju kada budžetiramo novi PC, pa je optimalan odabir uvijek poželjan.

Upravo svjedočimo velikoj novosti kod monitora, a to je konačan dolazak OLED modela na tržište koji u svakom aspektu, kada se njihove specifikacije gledaju na papiru, donose ogromno poboljšanje u korisničkom iskustvu.

Nova tehnologija za sobom vuče i impresivnu cijenu, no treba imati na umu i negativne strane OLED zaslona te razmisliti je li dobar odabir za vas s obzirom na to za što ga koristite. Zapravo, cijela tema koju smo složili za cilj ima prikazati vam sve vrste monitora na našem tržištu - njihovu optimalnu, ali i sekundarnu namjenu kako biste mogli donijeti najbolji odabir temeljen na tome što planirate primarno raditi. Tako smo uzeli nekoliko različitih popularnih dijagonala monitora, a cilj nam je vidjeti na što je najbolje ciljati kod, primjerice, Home Office korisnika, klasičnih kućnih korisnika i naravno, gamera. Našlo se i monitora za kreatore čija je glavna značajka preciznost slike, no s obzirom na cijenu dobivate i brdo drugih funkcija koje će moderan korisnik svakako cijeniti. Cijelu priču, kao i uvijek, zaokružuju cijena i dobavljivost, no uz malo angažmana možete doći do gotovo bilo kojeg monitora.

Bitno je razumjeti i tehnologije koje se koriste kod današnjih monitora jer sve imaju svoje prednosti i mane, a s obzirom da je monitor jedan od najvažnijih dijelova računala s kojim imate interakciju, dobar monitor uvelike će vam pomoći da budete zadovoljni svojim novim računalom. Čak i ako se radi o novom monitoru kojeg kupujete za postojeće računalo, bitno je znati ograničenja kompatibilnih tehnologija, makar se radilo o ukupnim performansama. Pa pogledajte s nama što sve današnje tržište nudi, kao i primjere monitora koje smo izdvojili za vas kao reprezentaciju različitih korisnika kojima su namijenjeni.

 

Otvorne-6.jpg

Danas se tržište monitora segmentiralo u nekoliko dijelova koje lako možete raspoznati po marketingu, ali i cijeni, dok za mogućnosti treba malo kopati.
(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Koji monitor odabrati za gaming, a koji za posao? - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.