Mali prijenosni projektori - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Mali prijenosni projektori

Mali prijenosni projektori

Projektori su u zadnjih nekoliko godina izgubili dosta svog obujma što ih sada čini lako prenosivima ne samo unutar doma, već i za putovanja.

Maleni projektori već neko vrijeme žare i pale web trgovinama, no dostava iz Kine za sobom često vuče dodatne troškove i vrijeme iščekivanja. Danas ih je lako pronaći i u domaćim dućanima, pa smo odlučili da je vrijeme pogledati što sve tržište nudi.

Tako smo složili selekciju različitih manjih projektora s raznim benefitima, ovisno o vašem planu korištenja. Bilo nam je bitno da ih bez poteškoća možete prenijeti s jedne lokacije na drugu, a svaki zasebno nudi razne benefite u tom pothvatu, što mu često određuje i konačnu cijenu, pa će mnogima kompromis biti neka zlatna sredina cijene i funkcije.

Možda su jedini konkretan uvjet, osim dimenzija, bile pametne mogućnosti projektora, odnosno OS unaprijed instaliran na projektor koji omogućuje gledanje serija i filmova putem popularnih aplikacija, kao i na TV-u. Svi projektori ovaj detalj zadovoljavaju, pa ih izuzevši HDMI ulaz možete jednostavno upaliti, spojiti na WiFi i početi streamati bez puno muke.

Nakon ovih detalja gledali smo i kvalitetu slike i zvuka te samu glasnoću projektora, točnije njegovog sustava hlađenja koji će proizvoditi neku razinu šuma te ovisno o ambijentu i glasnoći biti naporan do neke razine. Moderniji i skuplji projektori će imati i bolje riješene navedene sustave, no imajte na umu da cijena vrlo brzo skače do osjetnih razina.

(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Mali prijenosni projektori - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.