Najbolji fotići do 5000 kuna

Najbolji fotići do 5000 kuna

Kupnja fotoaparata možda vam zvuči besmisleno sada kada svi imaju čak i više od jedne kamere na mobitelu, no ako ste i jednom koristili neki moderniji fotoaparat i usporedili rezultat sa slikom koju dobijete na svom smarphoneu, znate da rezultati nisu ni približno u istoj kategoriji, pogotovo ako snimljenu fotku odlučite isprintati.

Praznici se približavaju i nema boljeg vremena za kupnju nekog gadgeta. Mi ćemo vam pomoći oko odluke kupnje fotoaparata kako biste mogli zabilježiti sve drage trenutke nadolazećih blagdana. Fotoaparata ima mnogo i modularni su u smislu da postoji i mnoštvo zamjenjivih dijelova koji mijenjaju način rada uređaja. Naš prijedlog bit će formiran tako da za danu cijenu kupite kompletan proizvod, a za alternativne nastavke možete se zainteresirati kada bolje upoznate svoj novi uređaj.

DSLR Nikon D3400

Nikon D3400ZA: Nikon ovom DSLR kamerom cilja novu publiku u svijetu fotoaparata te se može smatrati ulaznom verzijom profesionalnijih fotića. Izašao je na tržište ove godine i drži jako pristojnu cijenu za svoje mogućnosti dok zadržava mogućnost mijenjanja leća za prilagođavanje većem broju situacija. Senzor je rezolucije 24,2 megapiksela, kamera podržava solidan autofokus i mogućnost prebacivanja fotografija putem Bluetootha.

PROTIV: Neke stvari ipak nedostaju, kao, naprimjer, utor za eksterni mikrofon. Nedostaje i tehnologija za čišćenje leća pa taj proces pada na samog korisnika te je bljeskalica nešto slabija od prijašnje verzije.

Senzor: APS-C CMOS 24,2 MP
Zaslon: 3 inča
DSLR / Mirrorless: DSLR
Zamjenjive leće: DA
Povezivost: Bluetooth
Cijena: 3.599,10 kn
Viđeno u: www.links.hr
Cijena: 3.600 kuna

(Stranica 1 od 7)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 7)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Najbolji fotići do 5000 kuna - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.