Božićni palac za kupnju najboljih miševa

Božićni palac za kupnju najboljih miševa

Miš je jedna od najbitnijih komponenti periferije koju osoba može imati. Samo korištenje osnovnog wireless miša može biti frustrirajuće ako kasni na vaše reakcije. Gaming je na sasvim drugom nivou, gdje, primjerice, donedavno nije bilo wireless miša dostojnog gaminga. Naravno, danas je stanje drugačije, pa ćemo vam olakšati izbor pri kupnji idealnog miša iz viših cjenovnih kategorija. Osim gaming miševa postoje, naravno, i miševi čiji su fokus produktivnost te vaša udobnost pri radu.

Logitech G903

 


G903

ZA: Logitechu kao proizvođaču periferije ne treba puno predstavljanja. Kada pričamo o miševima, sama količina ponude može biti zapanjujuća. 900 serija miševa predstavlja najbolje što nude, a miš se može pohvaliti odličnim performansama. Iako je bežičan, brzina osvježavanja mu je 1000 Hz, što znači da ne kasni za svojim žičanim suparnicima. Dizajn je zanimljiv i daje premium osjećaj, a bez problema ga mogu koristiti i ljevaci. Moguće ga je puniti i bežično pomoću Logitechove podloge, no ona košta gotovo kao miš.

Protiv: Cijena je veliki faktor pri kupnji, pa stvarno budite sigurni da netko želi ovakav miš pod bor. Naravno, specifikacije znače i da će vjerojatno samo gameri imati benefite od ovog miša.

Konektivnost: Wireless

Senzor: Optički

Broj gumbi: 11

Slobodna vrtnja scrolla: Da

Ambidekstrozan: Da

Cijena: 1050 kuna

Viđeno u: Links

 

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Božićni palac za kupnju najboljih miševa - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.