Božićni palac gore za kupnju - Koji flagship mobitel kupiti? - 1.0 out of 5 based on 1 vote
Božićni palac gore za kupnju - Koji flagship mobitel kupiti?

Božićni palac gore za kupnju - Koji flagship mobitel kupiti?

Koji mobitel odabrati?

Prosječni korisnik pametne mobitele plaća sve manje, koristi sve duže i mijenja sve rjeđe, no iznadprosječni korisnik nikad nije zadovoljan.

Srećom za proizvođače mobitela, ima još puno iznadprosječnih korisnika koji su spremni dati jednu do dvije prosječne hrvatske mjesečne plaće da bi u svakom trenu u džepu nosili najbrži i najsposobniji mobilni stroj. No brzina i opremljenost nisu jedine privlačne karakteristike high-end mobitela. Stvar je u tome da svaki proizvođač iznadprosječnom korisniku nudi iznadprosječne karakteristike, koje pretendiraju da jednog dana postanu sveprisutne

PRO TIP: Na stranu suhoparne specifikacije, vaš odabir mobitela u ovoj kategoriji trebao bi ovisiti o posebnim značajkama koje specifičan model nudi. Kad već dajete više od 7.000 kuna za mobitel, neka to bude za neku ekstra funkciju koju “nitko drugi nema”.

 

Motorola-Razr-5G.jpg

Motorola Razr 5G

Za: Novi foldable mobitel dolazi nam u obliku osvježenog Motorola Razr 5G. Osim poboljšanja mreže, poboljšan je svaki aspekt mobitela, od staklene stražnje strane, boljih kamera, više memorije i jačeg procesora. No, glavni adut je preklopni mobitel kojeg je i dalje lagano nositi u bilo kojem džepu. P-OLED zaslon iznutra osigurava potrebnu savitljivost, a vrlo je ugodan pod prstima koji lagano klize. Izvana imamo manji OLED zaslon za notifikacije, ali i upravljanje doabranim aplikacijama
Protiv: Nova tehnologija za sada je dostupna po iznimno visokoj cijeni

X-FAKTOR: Nova Motorola zasigurno će se svidjeti onima koji žele kompaktnost, ali i biti dio tehnologije koja tek dolazi na tržište.

Zaslon: 6.2” 876 x 2142 P-OLED
Specifikacije: Snapdragon 765G, 8 GB RAM, 5G, 48 MP/ 20 MP, 2.800 mAh
Istaknuta značajka: Preklopni OLED zaslon
Cijena: 1.400 USD (256 GB model)
Viđeno u: Motorola.com

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Božićni palac gore za kupnju - Koji flagship mobitel kupiti? - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.