Palac gore za kupnju: Najbolji gadgeti za poklon na Valentinovo

Palac gore za kupnju: Najbolji gadgeti za poklon na Valentinovo

Najbolji Gadgeti ovog Valentinova

U nadi da će se prije ili kasnije opustiti mjere, svojoj voljenoj osobi svakako poklonite nešto prijenosno jer tko zna, možda ćete ovog ljeta moći i do mora. Zato smo pod Gadgete složili atraktivne uređaje koji se lagano mogu poniljeti sa sobom, a nude izvor višesatne zabave, bilo da je riječ o glazbi ili multimediji. 

Bose Soprano/Tenor/Tempo naočale

BOSE je dobro poznat u svijetu audio opreme te u svom asortimanu nudi i solidnu ponudu mobilnih Bluetooth zvučnika, kao i slušalica. Njihova pozicija omogućila im je dizajn jedinstvenog high-end proizvoda koji smo i sami imali priliku isprobati. Riječ je naravno o Bose Frames sunčanim naočalama. Jedinstvene su jer umjesto slušalica imaju zvučnike unutar okvira, točno lociranih kako bi zvuk bio usmjeren prema vašem uhu.

Ovakav pristup ima značajnih prednosti, pogotovo kod onih koji ne žele nositi slušalice. Na ovaj način ostajete potpuno svjesni svoje okoline, a glazbu čujete više kao da imate pravi zvučnik uza sebe. Osim povećane sigurnosti u prometu koji ovaj pristup pruža, mnogima će biti draže nositi ovakve naočale nego se mučiti sa slušalicama. Naočale dolaze u tri jedinstvena dizajna: Soprano, Tempo i Tenor. Dok su Tempo više sportskog duha, druge dvije imaju svakodnevni stil pa izaberite koje vama više pašu.

 

Bose Soprano Tenor Tempo

S mobitelom se povezuju pomoću Bluetootha, a mogućnosti im proširuje mobilna aplikacija. Unutar aplikacije imate i dodatne postavke za “prostorni audio”, augmentirano iskustvo koje razvijaju partneri trećih strana za dobivanje zanimljivih efekata. Naočale podržavaju i AI asistente od Googlea i Applea, glazba se automatski pauzira kada ih okrenete naopačke, primjerice prilikom stavljanja na stol. S obzirom na implementaciju, baterije na punjenju traju oko pet sati, a s obzirom na veće antene, možemo reći da neće prekidati reprodukciju glazbe.

 

bose naočale

Naravno, tu je i staklo na naočalama koje dobivate u standardnoj crnoj boji, no Bose prodaje i alternativne boje kako biste personalizirali izgled. Dok okvir izgleda deblje na prvu, unutra se nalazi sav bitan hardver te nismo primijetili da su osjetno teže od standardnih sunčanih naočala.

Viđeno u: www.se-mark.hr

Cijena: 2.149,00 kuna

 

Tablet Samsung S5e

Tableti su definitivno polarizirajući gadget te dok jedni ne mogu zamisliti njihovu namjenu, drugi su njime i više nego zadovoljni. Ako se nas pita, oni su idealna alternativa za thin-and-light laptope koje možete dobiti i za duplo veću cijenu. Ako vam se posao većinom vrti oko pisanja dokumenata ili članaka, a kod kuće želite nešto jednostavno za surfanje i multimediju, tablet je idealna odluka. Mi vam preporučamo Samsungov Galaxy Tab S5e.

 

Samsung S5e

Nalazi se u idealnoj poziciji gdje nudi vrlo solidne performanse, ima dovoljno memorije, ovisno naravno o verziji koju uzmete s 4/6 GB RAM-a i 64/128 GB pohrane. Uz to, dobivate i AMOLED zaslon rezolucije 2560 x 1600 piksela sa 10,5” dijagonalom, što je po nama i glavna prednost tableta. Imajte na umu da se može nadograditi na Android 10, vjerojatno neće dobiti 11. upgrade te ne dolazi s olovkom.

 

samsung s5e

Viđeno u: www.edigital.hr

Cijena: 4.222,00 kuna

 

Zvučnik Anker Soundcore 2 Select

 

Anker Soundcore 2 select

Prijenosni Bluetooth zvučnici eksplodirali su u popularnosti te, dok su se neko vrijeme motali jeftiniji zvučnici upitne kvalitete, s vremenom su na površinu isplivali odlični primjerci, s obzirom na cijenu naravno. Ovaj zvučnik s IPx5 certifikatom nudi odličan zvuk i solidnu glasnoću kao i dublje tonove te se može spojiti s više modela istovremeno.

Viđeno u: www.futura-it.hr

Cijena: 387,00 kuna

 

Fotoaparat Canon PowerShot G7X Mark III

 

Canon PowerShot G7X Mark III

Jednostavan i intuitivan za korištenje, ovakav fotoaparat nudi daleko bolje fotke od bilo kojeg mobitela. Dio toga je i mogućnost optičkog zooma do 4,2x koji zadržava originalnu kvalitetu senzora. Naravno, tu su i moderne mogućnosti prebacivanja fotografija na mobitele.

Viđeno u: www.canosa.com.hr

Cijena: 5.889,00 Kn

 

Konzola Nintendo Switch

 

Nintendo Switch

Idealan poklon za svakoga željnog casual igranja s velikim brojem zanimljivih naslova. Naravno, pričamo o punoj verziji koju možete povezati na TV za igru u dvoje koja garantira sate i sate zabave, pogotovo u ovim vremenima.

Viđeno u: www.gamershop.hr

Cijena: 2.442,00 kuna

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Palac gore za kupnju: Najbolji gadgeti za poklon na Valentinovo - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.