Palac gore za kupnju: Velik izbor najboljih pametnih satova za Valentinovo

Palac gore za kupnju: Velik izbor najboljih pametnih satova za Valentinovo

Pametni satovi

Pametni satovi više se ne mogu smatrati nekakvim novim krikom tehnologije te svi više-manje znamo što možemo od njih očekivati. Ponuda satova je dovoljno bogata da si svatko može izabrati neki koji će mu se dopasti kako izgledom tako i mogućnostima.

Garmin Vivoactive 4

Dok se najčešće priča o Garminovoj premium ponudi satova, velika većina korisnika ipak ne treba sve funkcije i sportove koje on nudi, jer većina ipak sa sobom nosi i mobitel koji na sebi ima sasvim pristojan prikaz karata. Šuma podržanih sportova na ovom satu iznenadit će nove korisnike. Dizajn satova zahvaljujući 5 ATM standardu omogućuje uranjanje pod vodu, što znači da ga možete koristiti i dok plivate.

 

Pametni satovi 1

 

Naglašavamo da, nakon nošenja u slanoj vodi, sat treba biti ispran slatkom vodom. Puna baterija može trajati do osam dana ako se sat koristi – kao sat. Uključite li napredne funkcije praćenja treninga, GPS praćenje i reprodukciju glazbe, baterija većeg sata izdržat će šest sati, dok će manji sat ipak trajati nešto kraće. Naglasimo da se sat, osim Bluetoothom, može i preko WiFi-ja povezati na lokalnu mrežu, dok se spajanjem preko ANT+ standardno može povezati s drugim senzorima i Garminovim uređajima poput, primjerice, stražnjeg radara za bicikl, prednjeg svijetla ili biciklističkog računala.

 

Pametni satovi 2

 

Imamo već standardne GPS, GLONASS i GALILEO sustave za maksimalnu preciznost lociranja, a dobivate i klasičan mjerač pulsa na zapešću. U sat je ugrađen i barometar za precizno mjerenje vaše trenutne nadmorske visine, a kompas i žiroskop će pomoći aplikacijama da vas precizno usmjere na kartama. Novi su mjerni podaci puls i količina kisika u krvi, a zajedno s drugim podacima, sat vam nudi i podatke o aklimatizaciji, ovisno o visini na kojoj se nalazite pri penjanju.

 

garmin 2

Kao i kod prošlog modela, Garmin Pay vam omogućuje jednostavno beskontaktno plaćanje putem sata, eliminirajući potrebu za nošenjem novčanika.

Viđeno u: www.hgshop.hr

Cijena: 1.999,00 kuna

 

Mobvoi Ticwatch Pro 3

Najnoviji sat u Ticwatch seriji donosi nam i trenutno najbolje performanse na Android WearOS sustavu. Razlog tome je implementacija najnovije Snapdragon 4100 platforme koja uključuje 85% brži procesor, 150% bržu grafiku te, istovremeno, manju potrošnju baterije u usporedbi s prošlom 3100 generacijom. Sat ima dva moda rada, kao i dva zaslona.

 

Ticwatch Pro 3

U pametnom načinu radi do tri dana na jednom punjenju, a ako se odlučite uključiti “Essential Mode”, pali se drugi, klasičan zaslon te baterija traje i do 45 dana na jednom punjenju. Tako imate AMOLED zaslon rezolucije 454 x 454 piksela, kao i drugi low-power always-on zaslon. Sat, naravno, ima IP68 certifikat, kao i sve potrebne senzore za praćenje brojnih sportova i vašeg tjelesnog stanja, a novi dodaci su praćenje sna, disanja te stresa.

 

mobvio

Viđeno u: www.mobvio.com/eu

Cijena: 2.261,50 kuna

 

Samsung Galaxy Watch 3

 

Samsung Galaxy Watch 3

Najnoviji Samsungov flagship sat vraća omiljeni zakretni prsten oko vrlo atraktivnog Super AMOLED zaslona kojim se vrlo intuitivno kreće kroz sustav. Ovaj model zadržava više klasični vanjski izgled sata, dok unutra ima sve najnovije senzore za praćenje zdravlja i rekreacije, s novim mogućnostima praćenja zasićenja krvi, a uskoro možemo očekivati i EKG.

Viđeno u: www.chipoteka.hr

Cijena: 2.339,00 kuna

 

Huawei Watch GT 2

 

Huawei Watch GT 2

Neka vas cijena ovog sata ne zavara, riječ je o solidnom satu s AMOLED zaslonom osjetljivom na dodir s oštrom 454 x 454 rezolucijom na 1,4 inčnoj dijagonali. Prednost ovog sata je jako dugo trajanje baterije – i do 14 dana na jednom punjenju. To možemo zahvaliti vrlo malenom operacijskom sustavu koji je tako limitiran aplikacijama i dosta zaključan, no ima sve mogućnosti modernog pametnog sata.

Viđeno u: www.hgshop.hr

Cijena: 1.399,00 kuna

 

Apple Watch Series 6

 

Apple Watch Series 6

Najnoviji Appleov sat dolazi sa unaprjeđenjima koje ga stavljaju u korak s ostatkom konkurencije, no donosi i prepoznatljivi Apple šarm s provjerenim dizajnom. Nova inačica uz već poznati EKG senzor donosi i mjerenje zasićenosti krvi kisikom za dodatnu kontrolu vlastitoga zdravlja. Iskustvo je potpuno samo u Appleovom mobilnom okruženju, kada sat uistinu zaživi.

Viđeno u: www.mall.hr

Cijena: 3.567,00 kuna

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Palac gore za kupnju: Velik izbor najboljih pametnih satova za Valentinovo - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.