Palac gore za kupnju: Razne Smart Home ideje za Valentinovo

Palac gore za kupnju: Razne Smart Home ideje za Valentinovo

Ostalo

Donosimo vam još vrlo zanimljivih uređaja koji bi svakako mogli zainteresirati svojim mogućnostima po kući te donijeti malo "smart" funkcija u vaš dom.

Mini projektor Anker Nebula Capsule II

Prijenosni projektori nude vrhunsku zabavu gdje god se nalazili te su prava evolucija tehnologije kada pogledamo koliko su ih uspjeli smanjiti u usporedbi s njihovom većom rodbinom. Nebula Capsule drži jedinstvenu poziciju na tržištu, jer je dizajnirana da otprilike ima dimenzije standardne limenke... soka, s 8 x 8 x 15 cm dimenzijama. Unutar tog metalnog kućišta smješten je sam projektor, koji prikazuje vrlo pristojnu 720p rezoluciju te ima svjetlinu od 200 ANSI lumena.

Drugim riječima, prostor mora biti stvarno mračan kako biste imali pristojnu sliku. Projektor ima autofokus slike, a može vam ponuditi ugodno iskustvo s dijagonalom od 20 do 100 inča. Jedno punjenje omogućuje do tri sata video reprodukcije, a uz to imate i doličan audio sustav s 8 W zvučnikom te dva pasivna dubokotonska radijatora. Podržan je Power Delivery standard brzog punjenja koji ga može napuniti i za 2,5 sata, a Anker, naravno, preporučuje vlastiti punjač.

 

Anker Nebula Capsule ii

Ponekad jednostavno želite pustiti glazbu, što sustav, naravno, podržava, a na jednom punjenju može svirati i do 30 sati. S projektorom se možete spojiti na više načina - USB konekcijom za mobitele, HDMI-om, Bluetoothom i Chromecastom. Projektor ima AUX izlaz za spajanje na eksterne zvučnike, a vezu s internetom dobiva preko WiFi-ja. Naravno, dobivate i Android aplikaciju za mobitel kako bi se omogućila detaljnija kontrola sa solidnom količinom postavki te koja je i svojevrsni daljinski upravljač.

 

anker nebula capsule ii

Napomenimo da projektor koristi Smart sustav te se radi o AndroidTV 9.0 operacijskom sustavu. Samim time podržava brojne aplikacije kao i televizori, primarno one za streamanje glazbe i videa.

Viđeno u: www.muziker.hr

Cijena: 5.169,00 kuna

 

Dyson Pure Cool Link

Od samih ventilatora za rashlađivanje prostora došli smo dosta daleko. Sada se, osim cirkulacije zraka, nude ovlaživači, kao i odvlaživači prostora te sustavi za filtraciju zraka. Kada pričamo o filtraciji, možda jedan od najpoznatijih svakako je Dysonov sustav. Imaju jedinstven dizajn koji skriva ventilator u kućištu te daje “fanless” moderan izgled.

 

Dyson Pure Cool Link

Osim ventilatora, u postolju se nalaze i napredni filteri za čišćenje zraka, koji se sastoje od gustog HEPA filtera i aktiviranog ugljena, koji zajedno suzbijaju mirise, kao i gotovo sve alergene i ostale sitne čestice. Naravno, kako bi ga opametili, implementiran je niz senzora koji automatski očitavaju kvalitetu zraka te mogu aktivirati ventilator prema potrebi. Sve informacije dobivate i na aplikaciju kojom možete i kontrolirati ventilator.

 

dyson pure cool link

Viđeno u: www.smartson.hr

Cijena: 4.654,00 kuna

 

Pametna vaga Mi Body Composition 2

 

Mi Body Composition 2 2

Vage su se također opametile te za relativno malen premium nad standardnom vagom možete dobiti pravi pametni sustav koji očitava BMI, masno tkivo, mišićnu masu, razinu vode, brzinu metabolizma, koštanu masu itd. Sve pregledno pokazuje u aplikaciji, a možete pratiti rezultate kroz vrijeme pomoću grafova, kao i dobivati savjete za bolje zdravlje.

Viđeno u: www.links.hr

Cijena: 189,00 kuna

 

Philips HUE rasvjeta

 

 philips hue rasvjeta

 Philips HUE sustav rasvjete premium je verzija moderne rasvjete prostora. Osim standardnog osvjetljenja, žarulje imaju podršku svijetljenja u preko 16 milijuna boja, a jednom kada ih se spoji u pametni sustav s baznom stanicom, uistinu će zaživjeti i dati jedinstven ugođaj domu. Naravno, mogu se povezati i s Ambilight televizorom.

Viđeno u: www.protis.hr

Cijena: 1.854,00 kuna

 

Ematic 4K Android TV Box

 

 Ematic 4K Android TV Box

 Nadogradite svoj standardni TV ovim pametnim Android TV sustavom te tako dobijte moderan Smart TV. Instaliran je AndroidTV 9 sustav, koji podržava pregršt aplikacija, uključujući i one najpopularnije za streamanje videa i glazbe. Podržana je 4K rezolucija, HDR signal, kao i novi HEVC dekoder.

Viđeno u: www.chipoteka.hr

Cijena: 499,00 kuna

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Palac gore za kupnju: Razne Smart Home ideje za Valentinovo - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.