Palac gore za kupnju- koje zvučnike, slušalice i druge audio uređaje odabrati?

Palac gore za kupnju- koje zvučnike, slušalice i druge audio uređaje odabrati?

Što odabrati kada se kupuje audio oprema? U našem pregledu izdvojili smo neke iznimno povoljne kupnje i neke high-end uređaje za audiofile.

Glazba može napraviti ogromnu razliku u provođenju slobodnog, ali i radnog vremena te značajno utječe na naše raspoloženje. Smatramo da danas možete kupiti solidan zvučnik za svaku priliku, bilo da ste vani ili u kući, pa vam tako i donosimo nekoliko rješenja s kojima ćete zasigurno biti zadovoljni

maxmobile streetbeat ibox 6

MaxMobile Street Beat iBox 6

ZA: Veličina zvučnika od 345 x 167 x 196 mm čini ga dovoljno prijenosnim za grupne izlete, a osigurava vrlo bogat ton i osjetan bas. Ovdje su stala i dva velika zvučnika snage po 15 W, tako da ovaj zvučnik ima ukupnu snagu od 30 W. Koristi se baterija od 3.000 mAh kapaciteta koju možete puniti standardnim USB punjačima te se koristi MikroUSB utor za punjenje. Trajanje baterije, naravno, ovisi o glasnoći i vrsti glazbe, no možete očekivati oko četiri sata na jednom punjenju. Na zvučnik se možete povezati preko Bluetooth 5.0 standarda, a ima i utore za memorijske kartice, kao i USB stick. U slučaju da se želite prebaciti na radio, tu je i mogućnost slušanja FM signala sa ugrađenom antenom. Imamo i 3,5 mm AUX utor za klasično povezivanje uređaja. Sve ovo daje zvučniku težinu od oko 2 kg, pa za prijenos ima i remen za nošenje poput torbe. Uza sve to, dolazi i sa mikrofonom za karaoke tako da svaku zabavu lako možete dodatno začiniti. Sam zvučnik ima i mali zaslon koji će vam dati potrebne informacije za upravljanje, kao i trenutno stanje zvučnika. Kako ne biste stalno morali šetati, tu je i daljinski za udaljenu kontrolu.
PROTIV: Voljeli bismo veću bateriju s obzirom na veličinu.
Dimenzije: 345 x 167 x 196 mm
Snaga: 2 x 15 W
Težina: 2030 g
Priključak: MicroUSB
Trajanje baterije: 2 – 4 sata
Viđeno: Handyshop.hr
Cijena: 399,00 kuna

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Palac gore za kupnju- koje zvučnike, slušalice i druge audio uređaje odabrati? - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.