Palac gore za kupnju- Koje korisne gadgete poput punjača, routera, printera i drugih odabrati

Palac gore za kupnju- Koje korisne gadgete poput punjača, routera, printera i drugih odabrati

Uvijek se u našoj potrazi za novim uređajima nađu i drugi gadgeti ili dodatci koje možda razmatrate kupiti, no niste sigurni gdje početi.

Ovdje smo skupili par primjeraka za koje vjerujemo da će ispuniti vaša očekivanja ili potaknuti zanimanje. Odabrali smo pet zanimljivih uređaja koje bismo mogli okarakterizirati kao korisni dodaci, a nešto su što manje više svima treba iako nekad nisu u prvom planu.

Epson EcoTank L8160

Epson EcoTank L8160

ZA: Novi printer od Epsona donosi i zanimljiva unaprjeđenja koja će svakako biti zapažena od strane onih koji žele ispisivati više od samog teksta. Printer se rješava tradicionalnih kutija s bojama te se sada boje koje dolaze u bočicama lagano ulijevaju u spremnike od printera, značajno smanjujući cijenu, a u svakom trenutku možete vidjeti stvarno stanje pojedinačne boje. EcoTank L8160 koristi šest odvojenih boja idealnih za ispis ne samo teksta, nego i fotografija. Zato uz standardne CMYK boje ima dodatnu crnu za fotografije, kao i sivu koja boje na slikama dovodi do izražaja. Printer je specijaliziran za fotografije, pa tako imate opciju printa u prednjem pretincu na format fotografija te ispisa na odgovarajuće DVD medije, kao i A4 formati debljine do 1,3 mm te duljine do 2 metra. Printer ima i zaslon dijagonale 10,9 centimetara za lakše rukovanje, no implementacija aplikacije preko koje možete precizno postaviti sve detalje printa, a nude vam se i različiti predlošci pisanja.
PROTIV: Potrebno je servisirati svaki puta kada se otpadni tank napuni
Tinte: Crna, crna za fotografije, siva, cyan, magenta,yellow
Ispis: Bez rubova, do 2.300 fotografija s jednim kompletom bočica
Konekcija: WiFi, Ethernet, upravljanje aplikacijom
Papir: A4 sprijeda, deblji mediji dimenzija do A4 straga
Razlučivost: 5.760 x 1.440 dpi
Viđeno: Ekupi.hr
Cijena: 3.999,00 kuna

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Palac gore za kupnju- Koje korisne gadgete poput punjača, routera, printera i drugih odabrati - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.