Božićni palac gore za kupnju - Koji jeftini mobitel kupiti?

Božićni palac gore za kupnju - Koji jeftini mobitel kupiti?

Pristupačni mobiteli

Srednja i niža kategorija pametnih telefona sada ima jako dobre specifikacije koje mogu u mnogome konkurirati i jačim modelima. Mi smo odabrali ponajbolje iz te pristupačne klase.

 

Lako je iznenaditi se količinom doista solidnog hardvera u cjenovno pristupačnoj i lako probranoj ponudi s modelima za svačiji ukus. Iako mobiteli možda ne koriste premium materijale, ovisno o interesu možete i dalje dobiti solidnu kameru ili bolji zaslon.

Tu su i specifični modeli otporni na korištenje u zahtjevnim uvjetima kao i oni sa specijaliziranim kamerama. U ovom je segmentu prije kupovine najbitnije znati što od mobitela tražite.

Protip

 

 

 Nokia G20

Nokia G20 v2

Za: Nokia je s brojnim modelima mobitela pokrila širok spektar tržišta, a G20 cilja korisnike željne solidne fotografije i videa po vrlo atraktivnoj cijeni. Sustav kamera straga ima glavnu 48-megapikselnu kameru za slikanje atraktivnih i detaljnih dnevnih slika s brzim autofokusom, kao i slikanje u zahtjevnijim uvjetima.

Uz nju, tu su još tri kamere za dobivanje drugačijih perspektiva, dok je s prednje strane standardna 8-megapikselna selfie kamera. Prednju stranu prekriva 6,52-inčni zaslon HD+ rezolucije koji zajedno sa štedljivim MediaTekovim G35 čipsetom osigurava do čak tri dana rada na jednom punjenju velike baterije.

Baterija ima 5050 mAh te koristi brzo 10-vatno punjenje. Sve foto i videouratke možete pospremati na 64 GB interne memorije proširive MicroSD karticom, a s 4 GB radne memorije sustav ima fluidan odaziv i u aplikacijama društvenih mreža.

Bateriju optimizira AI koji će sustav prilagoditi vašim navikama te automatski gasiti aplikacije koje rijetko koristite. Uz veliki zaslon, gledanju multimedije pomoći će i glasni zvučnik kojim se lagano uživjeti u bilo koji sadržaj prikazan na zaslonu dovoljne svjetline i za dnevnu uporabu.

Na kraju, kako smo već spomenuli, dugotrajna baterija osigurava pouzdanost s kojom je ovaj mobitel idealan i za ljubitelje putovanja.

Protiv: Procesor mobitela nije dovoljno snažan za zahtjevnije aplikacije.

Zaslon: 720 × 1600 piksela, 6,52”, IPS, 60 Hz
Memorija: 4 GB RAM, 64 GB pohrana
SoC: MediaTek Helio G35
Stražnje kamere: 48 MP širokokutna // 5 MP ultraširokokutna // 2 MP makro // 2 MP računanje dubine
Selfie kamera: 8 MP širokokutna
Viđeno u: eKupi.hr
Cijena: 1.499,00 kuna

 

XFaktor

(Stranica 1 od 6)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 6)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Božićni palac gore za kupnju - Koji jeftini mobitel kupiti? - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.