Palac gore za kupnju SPECIJAL: POVRATAK U ŠKOLU I POSAO - Budget Mobile

Palac gore za kupnju SPECIJAL: POVRATAK U ŠKOLU I POSAO - Budget Mobile

Moraju li mobilni gadgeti biti skupi da ih možemo nazvati dobrim?

Dakako da ne moraju, jer sve ovisi iz koje perspektive gledate na njih i koje su vam realne potrebe. Ruku na srce, većina korisnika će biti zadovoljna dobrim i pouzdanim pametnim telefonom s dugotrajnom baterijom, kao i bežičnim bluetooth slušalicama s čistim zvukom koje uz to imaju i “modni detalj” u vidu RGB rasvjete.

Upravo takva dva proizvoda vam mi prezentiramo i vjerujemo da ćete biti i više nego zadovoljni njima.

 

Alcatel 1B

 alcatel-1b.jpg

ZA: Ovo je još jedan telefon iz Alcatela s kojim se tvrtka želi pozicionirati među starter uređajima. Cijena je glavni prodajni adut Alcatela 1B, a za vrlo povoljan iznos dobit ćete sposoban uređaj pogonjen Android 11 Go operativnim sustavom. Kompaktan dizajn s perforiranom zadnjom stranom dobro će ležati u ruci. S prednje strane je solidan ekran dijagonale 5,5’’ što je dovoljno za sve potrebe. Četverojezgreni procesor i 2GB radne memorije bit će i više nego dovoljni za Android Go sustav, a 32 GB interne memorije moguće je proširiti microSD karticom do 128 GB. Jedna od najvećih prednosti pristupačnog i ergonomičnog telefona je i baterija od 3000 mAh koja će bez problema potrajati više od cijelog dana zahvaljujući štedljivom procesoru i nešto nižoj rezoluciji ekrana. Telefon se promovira kao dnevni suputnik i to i isporučuje. Na HD+ ekranu možete gledati omiljene serije, baterija će potrajati, a zbog kompaktnog dizajna ne bojimo se toliko oštećenja.

Protiv: Kamera od 8 megapiksela je sasvim zadovoljavajuća za dijeljenje slika na društvenim mrežama, kao i prednja od 5 MP. Ipak, voljeli bi vidjeti dvije stražnje kamere za bolje bokeh fotografije. Selfie kamera ipak podržava otključavanje telefona licem. Isto tako, softverski telefon podržava praćenje lica i uljepšavanje, tako da cijeli sustav kamera ipak ima pozitivnu ocjenu. Također bi u sljedećem izdanju dobro bilo staviti više radne memorije.

 

Zaslon: 5,5’’, HD+

Procesor: MTK A22, quad-core 2.0 GHz

Memorija: 2GB/32GB

Baterija: 3000 mAh

Kamera: 8MP/5MP

Viđeno u: www.a1.hr

Cijena: Na upit

 

 

MAXMOBILE Bluetooth Slušalice TWS E-SPORT T11 RGB

 MAXMOBILE-Bluetooth-Slušalice.jpg

 Za: Odabrati dobre slušalice za svakodnevnicu nije lak zadatak u današnje vrijeme. Postoji gomila opcija na tržištu no na sreću neki modeli se ističu te nam olakšavaju odabir. Maxmobileove slušalice ističu se svojim modernim i elegantnim izgledom. LED ekran s indikatorom punjenja na prijenosnom punjaču također daje prednost ovom modelu nad konkurencijom.

Idealne su za sport zbog svog ergonomskog dizajna i ostati će u uhu dokle god vi to želite. Kompatibilnost s Android i IOS/Apple operativnim sustavom omogućava svima da uživaju u pristojnom zvuku koji će vam uljepšati dan. Punit ćete ih maksimalno 1,5 sati pomoću Type C punjača, a prijenosna kutija će ih zatim napuniti još 3 puta. Jednostavno se spojite Bluetoothom na njih, namjestite RGB višebojno osvjetljenje po svojem ukusu i pokrenite svoju omiljenu glazbu.

Protiv: Baterije slušalica omogućuju samo 3 sata slušanja glazbe u komadu, nakon čega ih morate staviti na punjenje, no obzirom na kutiju koja služi kao prijenosni punjač to nije veliki problem.

 

Impedencija: 32 Ohm

Frekvencija: 20 Hz-20 kHz

Konekcija: Bluetooth v5.1

Mikrofon: MEMS MIC 42 ± 3dB

Otpornost: IPX5

Viđeno u: handyshop.hr

Cijena: 189,00 kn / 25,08 EUR

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Palac gore za kupnju SPECIJAL: POVRATAK U ŠKOLU I POSAO - Budget Mobile - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.