Palac gore za kupnju SPECIJAL: POVRATAK U ŠKOLU I POSAO - Gaming gadgeti

Palac gore za kupnju SPECIJAL: POVRATAK U ŠKOLU I POSAO - Gaming gadgeti

Tko kaže da periferija za gaming mora biti dosadna i uvijek u „macho“ bojama.

Svim gamerima, a pogotovo gamericama, gadgeti koje predstavljamo pružit će vrhunske performanse u igri, dok će istovremeno ponuditi malo drugačiji dizajn od onog na koji su navikli.

 

Tipkovnica Logitech G715

Logitech-G715.jpg

ZA: Tipkovnica G715 dio je Logitechove serije Aurora i odlikuju je kompaktan tenkeyless dizajn, visoka kvaliteta izrade i atraktivno RGB osvjetljenje. G715 korisnicima nudi makisimalnu fleksibilnost po pitanju korištenja obzirom da posjeduje USB-C priključak koji između ostalog služi za punjenje baterije, a na raspolaganju vam je i bežična povezivost pomoću Logitechove Lightspeed tehnologije ili putem Bluetootha.
Ova je tipkovnica opremljena provjerenim, izdržljivim Logitechovim mehaničkim prekidačima GX koji pružaju odličan odziv i odgovarajuće performanse, a tipke su vrlo ugodne za korištenje. Svaka tipka posjeduje zasebno RGB osvjetljenje čije efekte možete podešavati po želji pomoću aplikacije G-HUB. Osim toga tu je i rasvjeta ispod kućišta s ukupno 16 LED-ica. Lightsync RGB osvjetljenje uključuje i četiri impresivne Play Mood animacije.
Dodatni set tipki s gornje strane tipkovnice, koji uključuje poseban „valjak“ za podešavanje glasnoće omogućuje laku i jednostavnu prilagodbu multimedijalnog sadržaja. Punjiva litij-polimer baterija pruža autonomiju do 25 sati prilikom igranja.

Protiv: Boje u kojima se nudi možda će biti atraktivnije curama nego dečkima.

 

Broj tipki: 87

Preklopnici: Mehanički preklopnici Logitech GX

Osvjetljenje: RGB Lightsync

Povezivanje: USB-C, bežična veza, Bluetooth

Dimenzije: 370,6x 157x 37,2 mm

Masa: 976 g

Viđeno: www.links.hr

Cijena: 1.499,00 kn / 198,95 EUR

 

 

Miš Logitech G705

Logitech-G705.jpg

Za: Bežični gaming miš koji se prije svega ističe kompaktnim dimenzijama i nadasve malom masom. Dizajniran je za korisnike s nešto manjom šakom, te mu ukupna masa iznosi 85 g, što znači da je vrlo lagan. Zahvaljujući toj maloj masi i kompaktnim dimenzijama omogućuje udobno višesatno korištenje.

Logitech G705 omogućuje bežično povezivanje pomoću Lightspeed tehnologije ili putem Bluetootha. Ukupno može izdržati do 40 sati rada na bateriji s uključenim RGB osvjetljenjem.
Opremljen je atraktivnim Lightsync RGB osvjetljenjem s ukupno tri zone koje možete u potpunosti prilagoditi vašim željama pomoću aplikacije G-HUB. Atraktivne Play Mood animacije prepoznatljive su za Logitechove gaming miševe iz serije Aurora.

Zahvaljujući najnovijem preciznom senzoru maksimalne rezolucije od 8200 DPI i USB report rateu od 1000 Hz Logitechov G705 omogućuje odlične gaming performanse neovisno o vrsti igre koju igrate uz dodatnu udobnost igranja bez žice.

Protiv: Isprobajte kako vam leži u ruci jer će nekome možda biti premali.

 

Rezolucija: 100-8200 DPI

USB Report rate: 1000 Hz

Broj tipki: 6 programabilnih tipki

Osvjetljenje: RGB Lightsync

Povezivanje: USB-C, bežična veza, Bluetooth

Dimenzije: 105,8x 68,1 x 39,4 mm

Masa: 85 g

Viđeno: www.links.hr

Cijena: 749,00 kn / 99,41 EUR

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Palac gore za kupnju SPECIJAL: POVRATAK U ŠKOLU I POSAO - Gaming gadgeti - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.