Božićni palac gore za kupnju: ne lutajte za božićni šoping - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Božićni palac gore za kupnju: ne lutajte za božićni šoping

Božićni palac gore za kupnju: ne lutajte za božićni šoping

Bez lutanja za božićni šoping

To je to vrijeme godine. Da, morate razmišljati o poklonima za druge, ali i vi zaslužujete novu tech poslasticu.

Da se lakše snađete u ogromnoj ponudi uređaja napravili smo opsežan vodič kroz sedam kategorija za ultimativni božićni šoping.

Od kraja studenog, pa sve do kraja godine nižu se raznorazne akcije kojima trgovci pokušavaju na kvalitetan način završiti godinu. A kako biste na super način ušli u Novu, možda je vrijeme da se i vi počastite novim uređajima, a u tome će vam pomoći naš sveobuhvatni vodič. Božićni palac gore za kupnju vodi vas kroz sedam kategorija u kojima smo na tržištu pronašli najbolje uređaje koje se isplati kupiti kao poklon najmilijima ili za sebe. U poplavi pametnih telefona i high-end televizora, teško je pronaći najbolji odabir, a mi smo vam suzili izbor. Dodali smo i popularne kategorije fitness satova i pametnih uređaja za rekreaciju kako se ne bi preko blagdana nataložili suvišni kilogrami. In-ear slušalice vjerni su pratitelj većine korisnika pametnih telefona i ponuda je stvarno raznovrsna. Ako vas živciraju mrežne performanse u vašem domu, bacite oko na uređaje s kojima možete poboljšati Wi-Fi ili proučite Cool Stuff rubriku u kojoj ima ponešto za svakoga.

 

BOŽIĆNI PALAC GORE ZA KUPNJU: KOJI MOBITEL KUPITI?

MOBITELI

Ako nekoga želite uistinu pozitivno iznenaditi, novi mobitel jedinstven je poklon, kako god pogledali. S jedne strane, postoji ogroman izbor uređaja koji se proteže kroz sve cjenovne razrede, a s druge strane, ako znate što budući korisnik želi od mobitela, možete vrlo lako odabrati idealan model.

BOŽIĆNI PALAC GORE ZA KUPNJU: KOJE SLUŠALICE KUPITI?

Više zvuka u ušima

Tržište in-ear slušalica prije nekoliko godina je eksplodiralo i postalo zasićeno ogromnim brojem modela. Bežične slušalice koje savršeno stoje u uhu i uz to nude kvalitetnu reprodukciju su must have suputnici novih generacija. Kombinacija sa streaming servisima s jedne i nakrcanost tehnologijama kod jačih modela s druge strane, razlog su zašto se kupci nalaze pred teškom odlukom koje točno od odličnih slušalica odabrati i zašto smo mi pronašli savršenog kandidata na našem tržištu.

BOŽIĆNI PALAC GORE ZA KUPNJU: KOJU MREŽNU OPREMU KUPITI?

BEZ DOBRE WI-FI VEZE DANAS SE NE MOŽE

Uzeli ste novu optiku velike brzine, no neki vaši uređaji i dalje ne dobivaju pune benefite najboljeg interneta? Ruteri koje dobivate s novom pretplatom uglavnom prate nove tehnologije, no to je tek početna točka kod umrežavanja vašeg doma.

BOŽIĆNI PALAC GORE ZA KUPNJU: KOJI FITNESS SAT KUPITI?

SUPUTNIK ZA SVAKU AVANTURU

Ovo je odlično vrijeme za razmišljanje o novogodišnjim odlukama, a kupnja pametnog sata koji će pratiti brojne fitness parametre svakako će pomoći u odluci da se nova godina započne aktivno.

BOŽIĆNI PALAC GORE ZA KUPNJU: KOJE SPORTSKE GADGETE KUPITI?

NE DOZVOLITE SI ISPRIKE

Lošije vrijeme nije opravdanje da smanjite intenzitet svojih treninga. Dok je možda vaš sport onemogućen za vrijeme zimskog perioda, svakako pogledajte kako pomoću gadgeta održati odličnu formu za proljeće.

BOŽIĆNI PALAC GORE ZA KUPNJU: COOL STUFF

ŠTO SE JOŠ MOŽE PRONAĆI

Pogledajmo malo i ostale zanimljive gadgete koji će svakako razveseliti potencijalnog novog korisnika.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Božićni palac gore za kupnju: ne lutajte za božićni šoping - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.