Božićni palac gore za kupnju

Božićni palac gore za kupnju

Ho-ho-hoću najbolju tehnologiju za Božić!

Čak se i djedica obratio VidiLabu za preporuke oko nabavke tech poklona. Kako bismo njemu, a i vama, olakšali snalaženje u ogromnoj ponudi uređaja, podijelili smo ih u šest kategorija za ultimativni božićni šoping.

Crni petak obično označava početak blagdanske šoping sezone koja traje sve do kraja godine te u kojoj trgovci pokušavaju kvalitetno završiti godinu. Stoga se već od kraja studenog pa sve do Nove godine nižu razne akcije u kojima biste mogli pronaći vrhunske uređaje po atraktivnim cijenama – kako za sebe, tako i za najmilije. Za koga god tražili poklone, naš sveobuhvatni vodič Božićni palac gore za kupnju pomoći će vam razabrati najbolje od najboljeg u šest kategorija. U lavini televizora i pametnih telefona, mi smo vam istaknuli one koji će vam pomoći suziti izbor, a zatim i donijeti konačnu odluku. Pametni i fitness satovi neizostavna su kategorija u ovakvim pregledima. Bilo da se radi o još jednom u nizu modnih dodataka ili o naprednoj spravici pomoću koje ćete ostvariti ciljeve na Advent Runu ili idućem Wings For Life, svi danas žele pametni sat. Dodali smo i popularnu kategoriju laptopa koji su uvijek zanimljivi za pogledati, pogotovo u božićno vrijeme kad se putuje doma obiteljima, ali kada i dalje želimo igrati najnovije naslove. Najbolje iskustvo u igranju i radu na računalu će vam osigurati prava periferija, a mi smo istaknuli onu koja će vama ili bližnjima olakšati život. Za kraj, tu je i šarolika kategorija Cool stuff u kojoj se može naći ponešto za svakoga.

 

TELEVIZORI

ZA GEJMERE I FILMOLJUPCE

U ovom segmentu donosimo presjek onoga što tržište nudi i koje su popratne mogućnosti upakirali predvodnici svojih klasa.


LAPTOPI

ZA SVE PUTNIKE

Iako laptop definitivno nije svakidašnji poklon za Božić, ovo je i dalje odlična prilika da ugrabite izvrsnu akciju koju nude brojni proizvođači.


PAMETNI SATOVI

PRECIZAN K'O VURICA

Pametni satovi danas su gotovo neizbježan detalj, suputnik svakome tko želi dodatan nakit, pametan gadget ili pak fitness tracker.


PERIFERIJA

ZA URED I GAMING

Nemojte gledati na periferiju isključivo kao božićni poklon.


MOBITELI

POKLONI ZA DOBRU DJECU

Idealan poklon da nekome osvježite uređaj s vrhunskim performansama.


COOL STUFF

VRUĆA ROBA ZA HLADNE DANE

 Za gadgete koje smo izdvojili u ovoj kategoriji ćete istog trena znati kojoj osobi iz svoga života biste ih poklonili.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Božićni palac gore za kupnju - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.