Koji miš za igranje kupiti- veliki test - 4.5 out of 5 based on 2 votes
Koji miš za igranje kupiti- veliki test

Koji miš za igranje kupiti- veliki test

Najezda glodavaca

Pronaći idealan gaming miš nije jednostavno, zato smo to učinili umjesto vas.

Prisjetimo li se onog perioda kada je veliki dio gamera, uključujući i nas gajio ogromno idolopoklonstvo prema Logitechu i „svetom gralu“ MX 510, vidjet ćemo da su to bila zbilja uzbudljiva vremena za gaming, ali i prilično monotona. Logitech je 2004. godine imao gotovo pa monopol na tržištu gaming miševa, a MX510 i nasljednih MX518 prilično su dugo slovili kao idealni gaming miševi. Ne bez razloga, naravno, jer poslužili su kao vrhunski kalup za gaming miševe nadolazećih generacija. MX510 i MX518 pridodali bi i MX Revolution koji je, iako ga ne možemo smatrati uređajem za gaming, imao velik utjecaj na ergonomski dizajn mnogih gaming miševa.

Miševi se od tada, doduše evolucijski nisu značajno mijenjali. Proizvođači su ih „pumpali“ preciznim senzorima koji nose značajni dio tereta pri ocjeni kvalitete te periferije, no pojavilo se i nekoliko interesantnih tehnoloških novina koje su se pokazale prilično korisnima pri igranju. Ipak, neki su proizvođači pribjegli još zanimljivijim dizajnerskim potezima koji zbilja mogu učiniti razliku tokom uporabe.

Doduše, naravno, jednima najbolje odgovara kada je miš jednostavan, nudi 5 tipaka i doviđenja, dok se drugi pale na hrpetine svojstava koje su spremni i platiti.
Naravno, među svim varijacijama postoji i onaj najbolji, kao i onaj koji nudi najbolji odnos uloženog i dobivenog. Kako bi doznali koji su to glodavci, za vas smo testirali malu vojsku gaming miševa, i pritom se namučili, ali i dobro zabavili. Dobrodošli u VIDI-jev test high-end gaming miševa.

(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Koji miš za igranje kupiti- veliki test - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.