Koji televizor do 10000 kuna odabrati? Najboljih 8 za gledanje SP-a u Rusiji na usporednom testu - 3.0 out of 5 based on 5 votes
Koji televizor do 10000 kuna odabrati? Najboljih 8  za gledanje SP-a u Rusiji na usporednom testu

Koji televizor do 10000 kuna odabrati? Najboljih 8 za gledanje SP-a u Rusiji na usporednom testu

Veliki Vidilabov usporedni test 55 i 65-inčnih televizora cjenovnog ranga do 10.000 kuna za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji.

Kada ovaj broj Vidija izađe, ostat će još malo više od mjesec dana do početka najvećeg sportskog događaja ove godine, Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, na kojemu će nastupiti i hrvatska reprezentacija. Nogometno prvesntvo dolazi u dijelu godine kada se mijenja lineup televizora poznatih proizvođača, pa je to idealno vrijeme za kupovinu iz više razloga. Prvo: trgovci će imati akcijske ponude vezane uz prvenstvo. Drugo: zbog dolaska novih modela odlični prošlogodišnji završiti će na akcijama. I treće: moći ćete nabaviti najnovije modele tik uoči prvenstva.

Kao i u svakom drugom usporednom testu, nastojimo dati pravi kontekst testiranim uređajima, a jedno od glavnih pitanja jest koje bi to televizore čitatelji kupili za nogometno prvenstvo ili općenito. Veličina ekrana prvo je što pada na pamet za gledanje u velikom društvu uz gajbu čaja od kamilice. Odlučili smo se za modele koji imaju minimalno 55 inča dijagonale. Sljedeći kriterij bila je cijena. Pa iako se 10 tisuća kuna čini puno, zapravo je to granica srednje i niže srednje klase.

Probrano je to društvo u kojemu se sudaraju nastojanja prema većim dijagonalama i ponekim kompromisima da bi cijena ostala u tom rangu. Daleko od toga da naša testna skupina nije bogato opremljena, a kroz šumu UHD, HDR, LED LCD, QLED, OLED i drugih pojmova do vašeg odabranog potencijalnog modela provest će vas detaljni Vidilabov usporedni test.

(Stranica 1 od 7)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 7)
Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Koji televizor do 10000 kuna odabrati? Najboljih 8  za gledanje SP-a u Rusiji na usporednom testu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.