Microsoft potvrdio da Xbox Play Anywhere stiže 13. rujna - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Microsoft potvrdio da Xbox Play Anywhere stiže 13. rujna

Microsoft potvrdio da Xbox Play Anywhere stiže 13. rujna

Nova opcija Microsofta koja se tiče igranja Xbox One i Windows 10 igara s jednom kupovinom dobila je i službeni datum izlaska.

Na ovogodišnjem E3 sajmu Microsoft je predstavio Xbox One S konzolu, a uz nju i zanimljivu mogućnost pod imenom Xbox Play Anywhere.

Microsoft tako, nakon najavljene cross network play opcije, pokušava još više spojiti računalne i konzolne korisnike s ovom opcijom koja će dati uštedu novca igračima. Jedostavno rečeno kompanija nudi mogućnost da se jedna kupovina podržane igre može igrati na Xboxu i računalu.

Play Anywhere sprema napredak u jednu datoteku, prateći napredak u igri na oba sustava. Podržani su i DLC-evi za podržane igre prilikom kupnje. Američka kompanija izjavila je Polygonu kako će ova opcija biti dostupna od 13. rujna. No da bi korisnik na računalu mogao imati ovu opciju mora instalirati Windows 10 Anniversary Edition koji stiže 2. kolovoza. Za korisnike konzola bit će potrebno instalirati ažuriranje koje će doći na ljeto. Broj podržanih igara za sada je skroman, no radi se o poznatim igrama koje će uskoro doći.  Jedna od njih je i iznimno uspješna i popularna igra Gears of War, čiji četvrti nastavak službeno izlazi 11.listopada. Samo njegov prvi nastavak je izašao na računalu (s nedavnom Ultimate edicijom koja je remaster jedinice), dok ostali koji su izašli nisu došli na računalo.

Gears of war 4

Podržane igre su:
Ark: Survival Evolved
Cuphead
Crackdown 3
Forza Horizon 3
Gears of War 4
Halo Wars 2
Killer Instinct Season 3
ReCore
Sea of Thieves
Scalebound
State of Decay 2
We Happy Few

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Microsoft potvrdio da Xbox Play Anywhere stiže 13. rujna - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.