Uspješno završena kampanja za najglasniji zvučnik na baterije

Uspješno završena kampanja za najglasniji zvučnik na baterije

Ovaj zvučnik će s jednim punjenjem pružiti 30 sati glazbe uz 113 decibela glasnoće.

Troje prijatelja iz srednje škole, Hjalte, Jesper i Christoffer su posljednjih nekoliko godina razvijali aktivni zvučnik koji bi istovremeno trebao omogućiti snažan i čist zvuk, te napajanje na baterije.

Na Kickstarteru su predstavili projekt Soundbox zvučnika koji je u samo nekoliko sati skupio sav traženi iznos od 100.000 dolara. 29 dana do isteka kampanje već je prikupljeno više od 306 tisuća dolara.

Za napajanje izabrali su zamjenjive LiFePO4 baterije koje donose veći kapacitet, omogućuju brže punjenje (3 sata) te se ne pregrijavaju kao litij-ionske.

U Soundbox zvučnik su ugradili 4x44-vatno digitalno pojačalo s integriranim Boost modom, 2 niskofrekeventna (niskotonca) i dva visokofrekventna (visokotonca) 2x98 dB zvučnika, a jedna od zanimljivosti je potenciometar za jačinu zvuka koji ide do oznake 11. Omogućuje jačinu glazbu do 119 decibela što je približno live koncertu. Napravljen je od čvrstog materijala, čineći ga otpornim na temperaturu, kišu, snijeg itd. Robustan je i otporan na pad s 210 cm visine.

soundbooks zvučnik

Tvrde kako će tijekom prosječnog korištenja na 113 dB baterije zvučnika trajati 30 sati, a na maksimalnoj jačini izdržat će do 8 sati. Integriran je i prošireni raspon Bluetooh 3.0 modula kojim se može mijenjati glazba s daljine od 20 metara. Težina mu iznosi 14,5 kg.

Prodaje se za 419 dolara (2.931 kn), a na odabranim tržištima će se započeti isporučivati od travnja ove godine.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Uspješno završena kampanja za najglasniji zvučnik na baterije - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.