Uspješno završena kampanja za najbrži punjač mobitela, iTron

Uspješno završena kampanja za najbrži punjač mobitela, iTron

Završena je kampanja za punjač/power bank koji obećava potpuno punjenje mobitela za 18 minuta punjenja.

iTron (nema nikakve veze sa legendarnim filmom Tron ili njegovim nastavkom Legacy) će napuniti baterije iPhonea 5 (1500 mAh) kompletno za 3 minute, iPhonea 6S za pet(2500 mAh) i Samsung Galaxya S6 za 8 minuta.

Što se tiče većih kapaciteta, pruža mogućnost do 9000 mAh tako da može napuniti iPad mini 4 (5.500 mAh) za 11 minuta, te iPad Air (6000 mAh) za 15 minuta. Na stranici kampanje navodi se kako je osam put brža od zadnjeg Quick Charging 3.0 sustava.

iTron 2

Simpiz navodi da je ovo omogućeno pomoću baterijskih ćelija koje su slične onima u Tesla automobilima. Izrađene su u DUBI 1.0 tehnologiji čipa koji čuva iTron i pametni telefon tijekom punjenja od pregrijavanja, kratkih spojeva i naponskih preopterećenja, te može postići 100 W izlazne snage i puniti uređaje brzo i stabilno.

iTron 3

Navode kako je DUBI tehnologija u iTronu sam početak, jer će se zahvaljujući ovoj tehnologiji uskoro omogućiti punjenje pametnog sata za jednu minutu, telefona za 3, te električnog automobila za 10 minuta. Težina mu iznosi 794 grama. Veliki su izgledi da iTron zasjedne na tron punjača mobitela zahvaljujući svojoj naprednosti i tehnologiji.

iTron 4

iTron može se naručiti putem Indiegogo portala, po cijeni od 60 dolara (418 kn).  Prve isporuke širom svijeta očekuju se u svibnju 2016. No, navodi se na stranici kako postoje zemlje gdje se neće isporučivati, a među njima je i Hrvatska. No, podržane su susjedne zemlje pa je moguće kod njih nabaviti.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Uspješno završena kampanja za najbrži punjač mobitela, iTron - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.