Crucial najavio Ballistix Sport LT DDR4 memoriju u SODIMM formatu

Crucial najavio Ballistix Sport LT DDR4 memoriju u SODIMM formatu

Nova najavljena DDR4 memorija od Cruciala namijenjena je gamerima i performance entuzijstima.

Crucial je najavio dostupnost svoje Ballistix Sport LT DDR4 memorije u SODIMM formatu, koja ubrzava gaming prijenosnike i small form factor (SFF) sustave. Navedena startna brzina je pri 2400 MT/s, a sam modul sadržava crni PCB i digitalni camo dizajn. Podržava Intelov XMP 2.0 profil za laganu instalaciju, te je dovoljno samo ga uključiti u slot. Optimiziran je za najnovije Intelove procesore. Navodi se još i kako ima bržu brzinu i odziv u odnosu na kompanijinu standardnu DDR4 memoriju.

Dostupni su u kapacitetima od 4 GB, 8 GB i 16 GB po brzini od 2400 MHz i s latencijom od CL16 (16-16-16). Također prisutan je i dual channel sa 8 GB, 16 GB i 32 GB kitovima. Ista im je brzina i latencija. Svi navedeni modeli imaju 1.2 V napon.

Crucial Ballistix sport DDR4 2

Ballistix Sport LT DDR4 SODIMM moduli dostupni su za kupovinu preko njihove službene stranice i putem partnera. Sve memorije dolaze s doživotnim jamstvom, osim za područje Njemačke gdje ona iznosi deset godina. Memorije su prošle i rigorozne testove jednih od najzahtjevnijih standarda u industriji.

Najniža cijena memorije je 22 dolara (oko 145 kn) za Crucial Ballistix Sport LT 4GB DDR4-2400 SODIMM model, dok najveću cijenu ima Crucial Ballistix Sport LT 32GB Kit (2 x 16GB) DDR4-2400 SODIMM koji košta 180 dolara (oko 1.191 kn).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Crucial najavio Ballistix Sport LT DDR4 memoriju u SODIMM formatu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.