MSI najavio cijelu liniju GTX 1070 grafičkih kartica

MSI najavio cijelu liniju GTX 1070 grafičkih kartica

Kompanija je među prvima predstavila novu GTX 1080 karticu, a sada to čini ponovno i s GTX 1070 karticom.

Nakon što je krajem prošlog mjeseca predstavio nekoliko verzija nove GTX 1080 kartice, evo ih ponovno s nekoliko novih verzija GTX 1070 kartice koje pokrivaju čitavu njihovu liniju. Tako su ponovno najavili šest kartica u četiri njihove serije koje se zovu Aero, Armor, Sea Hawk i Gaming X. Svi imaju 8 GB GDDR5 memoriju i konekcijske portove od tri DisplayPorta, jedan HDMI i DL-DVI-D.

GeForce GTX 1070 Gaming X 8G predstavlja kompanijin flagship GTX 1070 serije, foksuirajući je na overclocking. Sadrži komponente s certifikatom četvrte vojne klase, potpuni custom PCB dizajn s deset faznim modulom za regulaciju napona i dodatni 6-pinski power konektor. Prisutna je i njihov Twin Frozr VI sustav hlađenja s dva TORX FAN 2.0 ventilatora s dvostrukim ležištem koji omogućuju povećanje zračnog pritiska do 22 posto. Pozadinu mu potpuno pokriva metalni backplate, dajući mu veću strukturalnu čvrstoću. Nije zapostavljeno ni sve popularnije RGB osvjetljenje, dolazeći tako s crvenim GAMING sjajem kroz cover i MSI GAMING Dragon RGB LED-om na bočnoj strani.

GeForce GTX 1070 Sea Hawk X je rezultat kompnijinog partnerstva s Corsairom. Kao i GTX 1080, tako i ovaj "morski jastreb" ima Corsair H55 vodeno hlađenje zatvorene petlje spojeno s Aero ventilatorima. On i njegov prethodnik još jedini u cijeloj seriji imaju backplate. U biti Aero kartica i Sea Hawk su izgledom isti, samo što zadnje navedeni ima logo Corsaira na kartici i vodeni hladnjak.

MSI GTX 1070 Sea Hawk

GeForce GTX 1070 Aero 8G sadrži dva radijalna ventilatora, izostavljajući podršku za osvjetljene dijelove kao što je imao Gaming X. Njegov dizajn je i dalje isti, sadržavajući crno-srebrni izgled.

MSI GTX 1070 aero

GeForce GTX 1070 Armor 8G ima svoj sustav hlađenja zvan Armor 2X. Ova dva ventilatora imaju istu TORX tehnologiju i MSI-jevu Zero Frozr tehnologiju koja gasi ventilatore kada GPU nema teške zadatke. Nudit će se u standardnoj i overclockanoj verziji.

MSI GTX 1070 Armor

U sve kartice je uključen njihov VR Boost kit, koji VR tehnologiju čini jwednostavnijom tako da nudi sve potrebne konekcije za VR u jednom 5,25-inčnom prednjem panelu. Tu je i njihova standardna aplikacija MSI Gaming App koja daje gamerima razne načine rada kartice, optimizaciju računala za VR itd.

MSI GTX 1070 Vr boost

Kompanija trenutno nije dala nikakve opširnije informacije o specifikacijama, cijeni ili dostupnosti.

MSI GTX 1070 spec

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MSI najavio cijelu liniju GTX 1070 grafičkih kartica - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.