HP predstavio novu seriju A3 višefunkcijskih pisača i usluga - 5.0 out of 5 based on 1 vote
HP predstavio novu seriju A3 višefunkcijskih pisača i usluga

HP predstavio novu seriju A3 višefunkcijskih pisača i usluga

HP je predstavio novu seriju A3 višefunkcijskih pisača i usluga  kojim tvrtka planira unijeti promjene na globalno tržište kopirnih uređaja vrijedno 55 milijardi USD.

Uređaji su predstavljeni nakon što je kompanija HP Inc. prošli mjesec objavila informaciju o kupnji ispisnog segmenta tvrtke Samsung Electronics Co. za iznos od 1,05 milijardi američkih dolara, a u pitanju je najveća HP-ovoj print akvizicija do sada.

Shodno tome, HP je najavio portfelj višefunkcijskih pisača A3, uključujući tri platforme PageWide i 13 platformi LaserJet. Ti će proizvodi biti dostupni pod 54 različite skladišne oznake proizvoda (SKU) zajedno s cijelim nizom opcija za završnu obradu materijala, uključujući klamericu i slagač papira, bušilicu za papir, te stroj za klamanje/slaganje i uvezivanje velikog broja papira.

HP Color LaserJet A3 MFP 3

Kako HP tvrdi, višefunkcijski pisači HP LaserJet Managed MFPs bit će dostupni kao višefunkcijski uređaji, s mogućnošću crno-bijelog ispisa ili ispisa u boji brzinom od 22 ppm do 60 ppm. Novi pisači LaserJets će imati dugovječne komponente te će se moći će se popraviti relativno brzo.

HP PageWide A3 MFP

Tvrtka je predstavila i HP Smart Device Services (HP SDS) skup alata u cloudu te opcija za očitavanje koji primjerice, predviđaju koji dijelovi uređaja trebaju servisiranje te izbjegavaju prijevremenu zamjenu tintnih spremnika. Rješenja SDS kompatibilna su s novim pisačima A3 LaserJets te novim platformama A3 PageWide Enterprise i Pro. Isto vrijedi i za HP-ove starije višefunkcijske pisače i pisače FutureSmart.

Naposljetku tu je i aspekt sigurnosti, a uređaji HP PageWide i LaserJet Enterprise stižu s ugrađenim sigurnosnim rješenjima. Među spomenutim su rješenjima Sure Start, te rješenje za detekciju nedozvoljenih upada u mrežu i mogućnost kreiranja popisa pouzdanih adresa (whitelisting). PR

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HP predstavio novu seriju A3 višefunkcijskih pisača i usluga - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.